Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
biliyorum antalya cok sıcak dururmuyo sıcaktan ama ben sıcagi cok seviyom biraz soguk olunca rahassiz oluyorum yazin daha guzel işallah ben önumuzdeki sene okullar kapaninca tatile gidecem 10 seneden beri tatile gidemedim bundan 2 sene önce tatile gidecektik 1 haftamiz kalmişti pandemi oldu yasaklar cikti gidemedik eşimde söz verdi bu sene okullar kapaninca gidecez dedi işallah gideriz canm valla cok ihtiyacim var kafa dinlemeye vallahi
aynen biraz zor olacak ama valla canim ne kadar zor olursa olsun ama evde kaynana kayinpederle uğraşmak daha zor ben kaynana kayinpedrr 2 bekar kaynim 2 cocuk 1 kocayla 8 yil uğraştim kücücuk bebeklemi uğraşamicam canm
aynen biraz zor olacak ama valla canim ne kadar zor olursa olsun ama evde kaynana kayinpederle uğraşmak daha zor ben kaynana kayinpedrr 2 bekar kaynim 2 cocuk 1 kocayla 8 yil uğraştim kücücuk bebeklemi uğraşamicam canm