Bana cabuk geciyo kadim girdim Aralık'ta dogum var hayırlısı ins
F Fatmai Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 64 1 Kasım 2021 #41 Bana cabuk geciyo kadim girdim Aralık'ta dogum var hayırlısı ins
G Gülperi Kayıtlı Üye Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 426 2 Kasım 2021 #42 Aysu çelik' Alıntı: Coook zorlanıyorum artık siz de zorlanıyor musunuz Genişletmek için tıkla ... Evet ya zor oluyo baya artık son 67
Aysu çelik' Alıntı: Coook zorlanıyorum artık siz de zorlanıyor musunuz Genişletmek için tıkla ... Evet ya zor oluyo baya artık son 67
B BİRGÜL gözde Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1,040 Konum Yok 2 Kasım 2021 #44 Fatmai' Alıntı: Bana cabuk geciyo kadim girdim Aralık'ta dogum var hayırlısı ins Genişletmek için tıkla ... Sizin aralığın kaçı doğum benimde aralık
Fatmai' Alıntı: Bana cabuk geciyo kadim girdim Aralık'ta dogum var hayırlısı ins Genişletmek için tıkla ... Sizin aralığın kaçı doğum benimde aralık
F Fatmai Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 64 2 Kasım 2021 #45 Annesi hamile' Alıntı: Sizin aralığın kaçı doğum benimde aralık Genişletmek için tıkla ... Ayrıntılı utrison da doktor 27sinde dedi normal ama sezeryan benimki benim tahminim23 24alir gibi geliyo belli olmaz
Annesi hamile' Alıntı: Sizin aralığın kaçı doğum benimde aralık Genişletmek için tıkla ... Ayrıntılı utrison da doktor 27sinde dedi normal ama sezeryan benimki benim tahminim23 24alir gibi geliyo belli olmaz
B BİRGÜL gözde Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1,040 Konum Yok 2 Kasım 2021 #46 Fatmai' Alıntı: Ayrıntılı utrison da doktor 27sinde dedi normal ama sezeryan benimki benim tahminim23 24alir gibi geliyo belli olmaz Genişletmek için tıkla ... Benim de normal de 15 inde ama sezaryan olacak 1 ve 8 arası kaç haftalık siniz
Fatmai' Alıntı: Ayrıntılı utrison da doktor 27sinde dedi normal ama sezeryan benimki benim tahminim23 24alir gibi geliyo belli olmaz Genişletmek için tıkla ... Benim de normal de 15 inde ama sezaryan olacak 1 ve 8 arası kaç haftalık siniz
F Fatmai Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 64 2 Kasım 2021 #47 Annesi hamile' Alıntı: Benim de normal de 15 inde ama sezaryan olacak 1 ve 8 arası kaç haftalık siniz Genişletmek için tıkla ... 31+5 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2021 Fatmai' Alıntı: 31+5 Genişletmek için tıkla ... Tam bilmiyom iki hafta snra gitcem o zamn soylicek ne zamn diye o zamn belli olcak
Annesi hamile' Alıntı: Benim de normal de 15 inde ama sezaryan olacak 1 ve 8 arası kaç haftalık siniz Genişletmek için tıkla ... 31+5 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2021 Fatmai' Alıntı: 31+5 Genişletmek için tıkla ... Tam bilmiyom iki hafta snra gitcem o zamn soylicek ne zamn diye o zamn belli olcak
B BİRGÜL gözde Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1,040 Konum Yok 2 Kasım 2021 #48 Fatmai' Alıntı: 31+5 Genişletmek için tıkla ... Dr sizede sezaryan günü ver dimi yani 38 hafta yada 39 da olacak die
Fatmai' Alıntı: 31+5 Genişletmek için tıkla ... Dr sizede sezaryan günü ver dimi yani 38 hafta yada 39 da olacak die
F Fatmai Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 64 2 Kasım 2021 #49 Annesi hamile' Alıntı: Dr sizede sezaryan günü ver dimi yani 38 hafta yada 39 da olacak die Genişletmek için tıkla ... Yok vermedi bem tahmini konuyom Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2021 Fatmai' Alıntı: Yok vermedi bem tahmini konuyom Genişletmek için tıkla ... Bu ay gitcem soylicek bakalım nedicek cnku bu üçüncü sezeryan olcak 38 hafta akiyorlar
Annesi hamile' Alıntı: Dr sizede sezaryan günü ver dimi yani 38 hafta yada 39 da olacak die Genişletmek için tıkla ... Yok vermedi bem tahmini konuyom Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2021 Fatmai' Alıntı: Yok vermedi bem tahmini konuyom Genişletmek için tıkla ... Bu ay gitcem soylicek bakalım nedicek cnku bu üçüncü sezeryan olcak 38 hafta akiyorlar
B BİRGÜL gözde Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1,040 Konum Yok 2 Kasım 2021 #50 Fatmai' Alıntı: Yok vermedi bem tahmini konuyom Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2021 Bu ay gitcem soylicek bakalım nedicek cnku bu üçüncü sezeryan olcak 38 hafta akiyorlar Genişletmek için tıkla ... Bana da gün vermedi ama tahmini aralık- 1 ve 8 arası dedi 36 haftalıkken veriyormus
Fatmai' Alıntı: Yok vermedi bem tahmini konuyom Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2021 Bu ay gitcem soylicek bakalım nedicek cnku bu üçüncü sezeryan olcak 38 hafta akiyorlar Genişletmek için tıkla ... Bana da gün vermedi ama tahmini aralık- 1 ve 8 arası dedi 36 haftalıkken veriyormus