Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yorma kendini dediği gibi ev taşımak iki çocuk hepsi çok yorucu belki de ondan oluyo sağlığın iyi ise sıkıntı çıkmaz İnşAllah zaten az kalmış daha yorma kendini de
İştahım yok ama bebek için zorla da olsa yiyorum canım Perşembe kontrolüm var gidince söylerim dra bakalım geçen hafta gittiğimde 2 kilo normal demişti bu hafta 6 daha gittiğini söyleyince dediğin gibi ilaç takviyesine falan başlar belki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yorma kendini dediği gibi ev taşımak iki çocuk hepsi çok yorucu belki de ondan oluyo sağlığın iyi ise sıkıntı çıkmaz İnşAllah zaten az kalmış daha yorma kendini de
Gün içinde hiç oturmuyorum bile çocuklar ev işi yorucu oluyor tabi dediğiniz gibi bebekte sıkıntı olmasında kilo vermek iyi bile canım doğumdan sonra pek birşey kalmaz
Canim normal bence iki cocuk is guc asiri sinir ondan zaifliyorsun ah bende vere bilsen şişe şişe gidiyorum tonusum var insallah doguma az kalanda bende veririm bendede iki cocuk okula apar gitir ev isleri klolarim banamisin dimiyor
Canim normal bence iki cocuk is guc asiri sinir ondan zaifliyorsun ah bende vere bilsen şişe şişe gidiyorum tonusum var insallah doguma az kalanda bende veririm bendede iki cocuk okula apar gitir ev isleri klolarim banamisin dimiyor
ben 3 ay icerisinde 17 kilo verdim 2 aydada sadece verdigim kilonun 2 sini almişim işallah doğum kilolarimla biii 10 kilo versem tam istedigim kiloya ulaşacam hee bu arada benim 32 kilom fazlam vardi diyetisyene gidiyodum gittigim ilk iki ayda 7 yada 8 kilo verdim doktorumla surekli konuşuyoruz kilo kaybini falan doktorum diyoki cok seviniyorum senin adina işallah bu hizla devam bakalim dogumuma 2 ay kaldi işallah istedigim gibi kilo verebilirim
canm belkide dogum sitresi yapmişsindir bu kilo kaybi normal degil ama sirtesten kilo kaybi cok oluyo canm en iyisi hastaneye git doktorunla konuş en dogrusunu doktorun soylicek canm
canm belkide dogum sitresi yapmişsindir bu kilo kaybi normal degil ama sirtesten kilo kaybi cok oluyo canm en iyisi hastaneye git doktorunla konuş en dogrusunu doktorun soylicek canm
Ahh ahh keske bende verebilsem canım bebeğinin sağlığı yerinde olsun da ev taşımışsın galiba onun stresi yorgunluğu da verdirmistir canım vala ev taşımak koca bi mesele ya allah kolaylık versin canım yemeye çalış yemek falan çok için almıyorsa meyvelerden bol bol tüket vitamin al dikkat et kendine doğumuna az kaldı inşallah