Aynen bebek iyiyse sıkıntı yok zaten. Perşembe gideceğim işte canım haber veririmHaber ver canım ilaç serum hani ne olursa artık sende bebiş de iyi olunda giden kilo olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Baya iyi kilo vermişsin canım maşallah istediğin gibi devam eder umarım senin Dr kontrolünde olmuş diyet vs bende neden oldu anlamadım.ben 3 ay icerisinde 17 kilo verdim 2 aydada sadece verdigim kilonun 2 sini almişim işallah doğum kilolarimla biii 10 kilo versem tam istedigim kiloya ulaşacam hee bu arada benim 32 kilom fazlam vardi diyetisyene gidiyodum gittigim ilk iki ayda 7 yada 8 kilo verdim doktorumla surekli konuşuyoruz kilo kaybini falan doktorum diyoki cok seviniyorum senin adina işallah bu hizla devam bakalim dogumuma 2 ay kaldi işallah istedigim gibi kilo verebilirim
canm belkide dogum sitresi yapmişsindir bu kilo kaybi normal degil ama sirtesten kilo kaybi cok oluyo canm en iyisi hastaneye git doktorunla konuş en dogrusunu doktorun soylicek canm
canm belkide dogum sitresi yapmişsindir bu kilo kaybi normal degil ama sirtesten kilo kaybi cok oluyo canm en iyisi hastaneye git doktorunla konuş en dogrusunu doktorun soylicek canm
En büyük etken sinir stres bence canım öyle vereceğine hiç verme daha iyi valla hiç oturmuyorum o ayrı da yeni değil ki bu hamile kaldığımdan beri hep normal rutinimde devam ettim ben son 4 5 günde ne oldu da 6 kilo birden verdim bilemedimCanim normal bence iki cocuk is guc asiri sinir ondan zaifliyorsun ah bende vere bilsen şişe şişe gidiyorum tonusum var insallah doguma az kalanda bende veririm bendede iki cocuk okula apar gitir ev isleri klolarim banamisin dimiyor
Dra Perşembe günü gittim canım o zaman için 2 kilo vermiştim normal dedi Perşembe kontrolüm var tekrar gidince söyleyeceğim bugün tartıldım 6 kiloda bu hafta vermişim işte bende anlamadımDoktorun biliyor mu son ayda bu kadar hızlı kilo vermek bilemedim yanu
Son düzenleme: