İyide benim kızlarım yok isimleri de Nisan Mayıs da deil nasıl oluyoAnnenin üç kızı var
Bir annenin dememiş yani baskasinin annesi değil senin annenin ikisinin kızın ismini demiş 3. De sensin senin adın yani
İyide benim kızlarım yok isimleri de Nisan Mayıs da deil nasıl oluyoAnnenin üç kızı var
Bir annenin dememiş yani baskasinin annesi değil senin annenin ikisinin kızın ismini demiş 3. De sensin senin adın yani
Canım senin kızın değil senin annenin üç kız kardeş olduğunuzu düşünün sen ablan kardesin ablanin ismi Nisan kardesinin ismi Mayıs annen sana Alya ismini vermiş 3kardes işte anladın mıİyide benim kızlarım yok isimleri de Nisan Mayıs da deil nasıl oluyo
Ha bak şimdi anladım teşekkürler aydınlattığın içinCanım senin kızın değil senin annenin üç kız kardeş olduğunuzu düşünün sen ablan kardesin ablanin ismi Nisan kardesinin ismi Mayıs annen sana Alya ismini vermiş 3kardes işte anladın mı
He he anladım şimdi saol biraz tuhaf bi soruymusİşte o da kafa karıştırmak için senin annenin 3 çocuğu var diyor biri nisan biri mayıs 3. Sen oluyorsun öyle deyince
Şaşırtmaçlı soruHa bak şimdi anladım teşekkürler aydınlattığın için
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
He he anladım şimdi saol biraz tuhaf bi soruymus
Beğenmedim soruyuŞaşırtmaçlı soru
Bende beğenmedim beynim gece gece algılayamadı soruyuBeğenmedim soruyu
Bende beğenmedim beynim gece gece algılayamadı soruyu
Yok cnm ya haberim yok o olaydan biz keyfi gitmedik oruçtan birde edemiyordukMuhtarlar kapışmıs silahlarla fln 1 ölü var 11 de yaralı bnde sandım sizin o taraflarda olmuş oyuzden size yasak faln geldi sandım
Şaka gibi yaaa o utanmamış sen niye utanıyorsun canım teyze belli ki maceracı bir kadınBildiler kuzumm
Bidahaki soruda görüşmek üzere kizlarr
Ayn yaseminimmmm
Sümeyra bugün oy kullanmaya gittim görevli bir adam beni hamileyim diye öne aldı önümde 5tane yaşlı 2 tane genç 3 de orta yaşlı kadın erkek karışık vardı..Sonra adam dediki hamilemisin evet dedim önümdeki kadınların bakışlarını görcen sanki ekmeklerini ağzından çıkarıp yemişim o derece bana sinirlilerdi Sonra yaşlı bir teyze dediki ah ah böyle durumlarda hamilelik ne kadar işe yarıyor bnde hamile olaydım da benide öne alaydılar bnde gülerek dedimki senin zamanın geçmiş teyzecim şuan torun sevme zamanın bana ne dedi.biliyonmu ayyyy çok şaşırcanizzzSende olan bnde yokmu bende yapamazmıyım dedi ayyy allahim ben orda yerin dibine girdim dedim teyze suuuuuusss adamlar bize bakiyo Baksınlar ya diyip güldü ben ama varya utancımdan konusamiyom başım yere eğikkTeyzeye dedimki.lutfen bidaha karşıma çıkma oda dediki doğumda görüşürüz ya böyle ilginç ve tuhaf insanlar hp beni buluyor ne yazık ki
Ceza meza yok canım her secimde öyle diyorlar isteyen gider istemeyen gitmez bende gitmek istemedim hiç halim yoktu ama eşim kızdı senin gibi biri nasıl oy kullanmaya gitmez diyo gitmeyenleri sen uyarmalisin diyo ne alakaysaYok cnm ya haberim yok o olaydan biz keyfi gitmedik oruçtan birde edemiyorduk