Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğumdan sonra lohusa pedi mi kullanmak daha iyi yoksa emici külot var onlardan mı? Hangisi daha kullanışlı daha iyi olur kullanan fikri olan var mı? Bide normal doğum ve sezeryanda kanama durumu farklı mı aynı mı?
Merhaba ben normal doğum yaptım ve depend emici külot kullandım kesinlikle çok rahat, ilk gün yoğun bir kanamam oldu 2-3 saatte bir değiştirdim, ben doğum çantası için 1 paket almıştım ama sonradan hastanedeyken bir paket daha aldırdım eşime. Çinkü eğer kanama yoğunsa enfeksiyon kapmamak için sık sık değiştirmek gerekiyor. Normal ped ya da lohusa pedi ile o kadar edemezdim kesinlikle. Kaydı mı battı mı derdi yok kesinlikle. Bu arada şok marketlerde de satılıyor depend aklında olsun.
Doğumdan sonra lohusa pedi mi kullanmak daha iyi yoksa emici külot var onlardan mı? Hangisi daha kullanışlı daha iyi olur kullanan fikri olan var mı? Bide normal doğum ve sezeryanda kanama durumu farklı mı aynı mı?
Bense normal dogum yaptim zaten ilk 2 gun kanama biraz fazla oluyor sonra biraz biraz azaliyor depend kulot bez var cok iyiydi tavsiye ederik hem rahat hem gayet iyi koruyor sizma falan olmuyor
Ben sezeryan oldum cnm yanıma normal Ped koydum külot bezler pahalı diye sonra ebeyle konuştum kesinlikle kilot bez dedi aldım o kadar rahat ettim ki yine doğum yapsam kilot bez alırım kaç para olursa olsun çok rahat ediyosun yatınca önünden arkandan çıkma şeyi olmuyo sezeryansa zaten normal kilot giyip Pet takamazsın çok zor
Bense normal dogum yaptim zaten ilk 2 gun kanama biraz fazla oluyor sonra biraz biraz azaliyor depend kulot bez var cok iyiydi tavsiye ederik hem rahat hem gayet iyi koruyor sizma falan olmuyor
Merhaba ben normal doğum yaptım ve depend emici külot kullandım kesinlikle çok rahat, ilk gün yoğun bir kanamam oldu 2-3 saatte bir değiştirdim, ben doğum çantası için 1 paket almıştım ama sonradan hastanedeyken bir paket daha aldırdım eşime. Çinkü eğer kanama yoğunsa enfeksiyon kapmamak için sık sık değiştirmek gerekiyor. Normal ped ya da lohusa pedi ile o kadar edemezdim kesinlikle. Kaydı mı battı mı derdi yok kesinlikle. Bu arada şok marketlerde de satılıyor depend aklında olsun.
Benim doğum yaptım hastane külot bezi kullandırmadı çocuk bezinin citcitlarını kullan yada normal ped kullan dedi kanama çok durunca enfeksiyon kapabilirsin birde dikişler için sıkıntı olur dediler ben normal yapmstim
Hepsiburada e trendyolda da vardı baktım o dediğin fiyatlarda 60 liradan başlıyordu baktım sanırım içindeki külot sayısı arttıkça fiyatı da artıyor acaba büyük paket almak daha mı mantıklı olur 10lu olanı vardı az mı gelir 16-18li paketleri vardı onlar daha mı iyi olur yeter
Herkes o külotlari öneriyor baya iyiymiş bende onu düşünüyorum suan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim canım evet ondan alcam bende internete baya önerilmiş o marka
Teşekkür ederim bende ondan alacağım
Depend marka baya meşhur herkes onu öneriyor teşekkür ederim
Evt baya öneriliyor bende alcam hasta bezi falan istemem yaa onlar çok itici geliyor Allah kullandırmak zorunda bırakmasın da
Hmmm külot bezde değiştirilemez mi sık sık çünkü çocuk bezi gibi olan hasta bezleri var onlardan istemiyorum hiç
Hepsiburada e trendyolda da vardı baktım o dediğin fiyatlarda 60 liradan başlıyordu baktım sanırım içindeki külot sayısı arttıkça fiyatı da artıyor acaba büyük paket almak daha mı mantıklı olur 10lu olanı vardı az mı gelir 16-18li paketleri vardı onlar daha mı iyi olur yeter
Canım ben iki kez sezeryan doğum yaptım ilkinde kanamam fazla olmuştu ilk etapta ancak hast bezi kullanıyordum sonrasında pedin en büyüğünden almıştım ikinci de de yine kanamam fazlaydı onda da yine ilk başta hasta bezi kullandım sonra normal ped kullandım canım
Canım ben iki kez sezeryan doğum yaptım ilkinde kanamam fazla olmuştu ilk etapta ancak hast bezi kullanıyordum sonrasında pedin en büyüğünden almıştım ikinci de de yine kanamam fazlaydı onda da yine ilk başta hasta bezi kullandım sonra normal ped kullandım canım
Canm bence cırt cırtlı hasta bezlerınden al kilot bezı degıstırmek ıcın sureklı taytını falan cıkarman gerekecek normal dogumda kanama sezeryana gore daha fazla olabılıyo ıkı üc gun yogun kanama olur sonra normal gece pedlerı yeterlı oluyo tabı kısıye gore degısır kanama ama ılk kac gun hasta bezı daha ıyı koruyo cırt cırtla rahat degıstırebılırsın