Sorum doğum sonrası pedleri 🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Sorum doğum sonrası pedleri 🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,170 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum doğum sonrası pedleri 🤔
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Canm bence cırt cırtlı hasta bezlerınden al kilot bezı degıstırmek ıcın sureklı taytını falan cıkarman gerekecek normal dogumda kanama sezeryana gore daha fazla olabılıyo ıkı üc gun yogun kanama olur sonra normal gece pedlerı yeterlı oluyo tabı kısıye gore degısır kanama ama ılk kac gun hasta bezı daha ıyı koruyo cırt cırtla rahat degıstırebılırsın
Onlarda çok belli olur sanki kötü hissettirir gibi geldi ama 🤗🤗

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Canm bence cırt cırtlı hasta bezlerınden al kilot bezı degıstırmek ıcın sureklı taytını falan cıkarman gerekecek normal dogumda kanama sezeryana gore daha fazla olabılıyo ıkı üc gun yogun kanama olur sonra normal gece pedlerı yeterlı oluyo tabı kısıye gore degısır kanama ama ılk kac gun hasta bezı daha ıyı koruyo cırt cırtla rahat degıstırebılırsın
Aynen ilk gün dikişli oluyorsun kullanimi rahat oluyor estetik açıdan iyi durmasada pratik👍

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Hasta bezleri çok kalın oluyor mu, doğumdan sonra bana takmışlardı. Yürürken çok kötüydü kocaman birşey bacak arasın da hele ki pijamanın üstüne uzun birşey giymeden yürümek imkansızdı 😳 acaba sizin dediğinizle hastane de takılan bez aynı mı

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hasta bezleri çok kalın oluyor mu, doğumdan sonra bana takmışlardı. Yürürken çok kötüydü kocaman birşey bacak arasın da hele ki pijamanın üstüne uzun birşey giymeden yürümek imkansızdı 😳 acaba sizin dediğinizle hastane de takılan bez aynı mı
Evet canım aynılar
Evet canm aynılar ama sana gelıuosa lohusa pedlerı var onlar sanırım daha ınce ve kucuk ben hıc kullanmadım ondan zaten iki uc gun hasta bezı kullandım ondan sonra normal gece pedı kullandım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen ilk gün dikişli oluyorsun kullanimi rahat oluyor estetik açıdan iyi durmasada pratik👍
Evet canım aynen

Tüm sayfalar yüklendi.