Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cnm doktora danis eger doktor hamile kalabilirsin derse biraz bekle oyle yap bence cunku hamilelik agrisini falan bizler cekiyoruz erkekler bilemez sen yeri gelecek yerinden kalkamayacaksin ve 2 cocugunda kucuk cook zorlanirsin rahat 1 2 sene beklemelisin bence
Allah bagıslasın canım doguma 2 yasındaki 3 olur dıgerı de buyur eger sende dusunuyorsan dogur ama sırf esler istiyor diye cocuk dusunme bence butün zorluk sana olacak ve kucuk cocugundan elini biraz daha cekmek zorunda kalacan
Sıkıntı yok eşim sağolsun ilgileniyor ilgilenmesi evet zor olacak ama ilgilendiği cikn zor olacagini sanmıyorum zamninda annelerimiz bizleri nasl bututmus o zor koşullarda rabbim sabrını verir inslalah görüşünüz için teşekkürler Allah razı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Eşler istiyo ama asıl zorluğu kadınlar cekiyo kendinize güveniyorsanız durumunuz maddi manevi yeterli ise neden olmasın ki kadınlar yaş ilerleyince gerçekten bakmakta zorlanıyo
Allah bağışlasın canım ben arada yaş olmasından yanayım oğlum 5 yaşında ikinci doğana kadar 6 ya yakın olur daha rahatederiz diye düşündük ki bana kalsa 8veya 9 yaştan sonra düşünürdüm ama eşim sağolsun beynimi yedi sende de en küçük iki yaşında zorlanmayacağını düşünürsen neden olmasın
Eşim ilgileniyor sağolsun zorlamanmam herhalde anenlerimz o zor koşullarda bizleri nasl büyüttü biz buyutmiyek bnce bzm zamanmz iyi zor dönemlerde 10 çocuk doğuran kar ne yapıyor bide hanim olarak zamanında büyütmek en iyisi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
En güzeli işte bana kalsa bende düşünmezdim ama bebek diye diye beynimin etini yedi birde özlemişim sanırım çaktırmıyorum ama minik eller ayaklar yoldaş olur abisine dedik
Canım bakacak olan sensin zorlanmam diyorsan yap tabi. Benim oğlanların arası 4er yaş bana bile çok zor geliyor ama benimkiler çok yaramaz. Bi yandan iyi arkadaş gibi büyür giderler bilemedim şimdi olsun desen doğana kadar biri 5 biri 3 yaşına gelmiş olacak bana göre çok küçük ikiside erken biraz daha bekle derim ama karar senin tabi