Merhabalar gebelikte kırmızı meyveler leke yaparmı
E Esila Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 18 7 Haziran 2021 #1 Merhabalar gebelikte kırmızı meyveler leke yaparmı
E Esila Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 18 7 Haziran 2021 #3 Sümeyyem' Alıntı: Hayır canım Genişletmek için tıkla ... Peki kuzum cig et dogramstim elim ceneme degdi bisey olmaz demi
Sümeyyem' Alıntı: Hayır canım Genişletmek için tıkla ... Peki kuzum cig et dogramstim elim ceneme degdi bisey olmaz demi
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 7 Haziran 2021 #4 Esila' Alıntı: Merhabalar gebelikte kırmızı meyveler leke yaparmı Genişletmek için tıkla ... Batıl inanç canım onlar ya hiç takılma bile öyle şeylere
Esila' Alıntı: Merhabalar gebelikte kırmızı meyveler leke yaparmı Genişletmek için tıkla ... Batıl inanç canım onlar ya hiç takılma bile öyle şeylere
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 8 Haziran 2021 #5 Olmaz canım batıl ınanc onlar
N Nur Toygar Tıraz Kayıtlı Üye Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 707 8 Haziran 2021 #6 Olmaz canım birşey merak etme, batıl inanc öyle bişey yok diyorum ama insan kendine de engel olamıyor valla bende çok düşünüyorum bişey olur mu leke cikar mi diye. Bilmeme rağmen içimden bir ses de aksini söylüyor insan tedirgin oluyor vallahi
Olmaz canım birşey merak etme, batıl inanc öyle bişey yok diyorum ama insan kendine de engel olamıyor valla bende çok düşünüyorum bişey olur mu leke cikar mi diye. Bilmeme rağmen içimden bir ses de aksini söylüyor insan tedirgin oluyor vallahi
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 859 Konum İstanbul 8 Haziran 2021 #7 Esila' Alıntı: Merhabalar gebelikte kırmızı meyveler leke yaparmı Genişletmek için tıkla ... Hayır canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2021 Esila' Alıntı: Peki kuzum cig et dogramstim elim ceneme degdi bisey olmaz demi Genişletmek için tıkla ... Olmaz batıl inanç bunlar inanma herşeye canım
Esila' Alıntı: Merhabalar gebelikte kırmızı meyveler leke yaparmı Genişletmek için tıkla ... Hayır canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Haziran 2021 Esila' Alıntı: Peki kuzum cig et dogramstim elim ceneme degdi bisey olmaz demi Genişletmek için tıkla ... Olmaz batıl inanç bunlar inanma herşeye canım