Kızlar dışım.ağrıyor ve uyutmuyor beni
C Cicejjkk Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 64 20 Ağustos 2021 #1 Kızlar dışım.ağrıyor ve uyutmuyor beni
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 20 Ağustos 2021 #2 Gecmıs olsun karanfil zeytin koymayı dene dişine
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 20 Ağustos 2021 #3 Cicejjkk' Alıntı: Kızlar dışım.ağrıyor ve uyutmuyor beni Genişletmek için tıkla ... Bir aralar ölüyordum ben çok çektim kendiliğinden geçti
Cicejjkk' Alıntı: Kızlar dışım.ağrıyor ve uyutmuyor beni Genişletmek için tıkla ... Bir aralar ölüyordum ben çok çektim kendiliğinden geçti
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 20 Ağustos 2021 #4 Cicejjkk' Alıntı: Kızlar dışım.ağrıyor ve uyutmuyor beni Genişletmek için tıkla ... Bana karanfil yağı çözüm oluyordu ayda bi kere tutuyo geçiştiriyorum
Cicejjkk' Alıntı: Kızlar dışım.ağrıyor ve uyutmuyor beni Genişletmek için tıkla ... Bana karanfil yağı çözüm oluyordu ayda bi kere tutuyo geçiştiriyorum
C Cicejjkk Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 64 20 Ağustos 2021 #5 Deniyim bi karanfil yağını öldürüyor beni ya yatamıyorum bu seferde sabah kalkamıyorum
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 20 Ağustos 2021 #6 Cicejjkk' Alıntı: Deniyim bi karanfil yağını öldürüyor beni ya yatamıyorum bu seferde sabah kalkamıyorum Genişletmek için tıkla ... Çok az pamuk yada kulak çöpüne dök ağrıyan yere bastır bi kaç dk beklet Geçmiş olsun
Cicejjkk' Alıntı: Deniyim bi karanfil yağını öldürüyor beni ya yatamıyorum bu seferde sabah kalkamıyorum Genişletmek için tıkla ... Çok az pamuk yada kulak çöpüne dök ağrıyan yere bastır bi kaç dk beklet Geçmiş olsun
C Cicejjkk Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 64 20 Ağustos 2021 #7 Aselaras' Alıntı: Çok az pamuk yada kulak çöpüne dök ağrıyan yere bastır bi kaç dk beklet Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım
Aselaras' Alıntı: Çok az pamuk yada kulak çöpüne dök ağrıyan yere bastır bi kaç dk beklet Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım
C Cicejjkk Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 64 20 Ağustos 2021 #9 Nur123' Alıntı: Geçmiş olsun canım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.canim zor ya yaptırmıyor ağrı olunca
Nur123' Alıntı: Geçmiş olsun canım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.canim zor ya yaptırmıyor ağrı olunca
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 20 Ağustos 2021 #10 Cicejjkk' Alıntı: Teşekkür ederim.canim zor ya yaptırmıyor ağrı olunca Genişletmek için tıkla ... Haklısın canım tahmin ediyorum çörekotunu da tavsiye ediyorlar ağrıyan dişin üzerine 5 10 dakika tutup tükürüyorsun dene istersen
Cicejjkk' Alıntı: Teşekkür ederim.canim zor ya yaptırmıyor ağrı olunca Genişletmek için tıkla ... Haklısın canım tahmin ediyorum çörekotunu da tavsiye ediyorlar ağrıyan dişin üzerine 5 10 dakika tutup tükürüyorsun dene istersen