Sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkizlerin annesi tarafından oluşturulan Sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,066 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum var
Konbuyu başlatan İkizlerin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

İkizlerin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim 3. Hamileliğimde bile 18. Haftada hissetmeye başlamıştım bebeğin pozisyonu yüzündende hissedilmiyor boşuna korkup bebeğini strese
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim 3. Hamileliğimde bile 18. Haftada hissetmeye başlamıştım bebeğin pozisyonu yüzündende hissedilmiyor boşuna korkup bebeğini strese sokma.
Teşekkür ederim inşallah öyle dediğin gibi dir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim 3. Hamileliğimde bile 18. Haftada hissetmeye başlamıştım bebeğin pozisyonu yüzündende hissedilmiyor boşuna korkup bebeğini strese sokma.
Teşekkür ederim inşallah öyle dediğin gibi dir
Allah ın izni ile inşallah hiç bişey olmaz ama yinede bi doktora görünün bi ara bu bikaç gün içerisinde tepkisini hissedersiniz inşallah
Zaten böyle giderse gidicem

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Canım benimde ikinci gebeliğim ben de 21 haftalık hissettim kilom var benim gerçi ondan geç hissettim diye düşünüyorum ama bazı bebekler erken kuvvetlenir bazıları geç kendini strese sokma kalp atışı normal ise gittiğinde bi sıkıntı görmüyor ise dr sorun yok demektir

İkizlerin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım benimde ikinci gebeliğim ben de 21 haftalık hissettim kilom var benim gerçi ondan geç hissettim diye düşünüyorum ama bazı bebekler erken kuvvetlenir bazıları geç kendini strese sokma kalp atışı normal ise gittiğinde bi sıkıntı görmüyor ise dr sorun yok demektir
En son gittiğimde bir sorun Yok tu duş aldığımda karnım baya kabarıyor ama oynuyor mu bilmiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.