Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrb kızlar 25+1 haftalik hamileyim kızım olcak ve aşırı derece çok kipirdiyo bn uyurken bile beni uykudan kaldiriyo çevredekilerde hamileyken çocuk çok kipirdadimi iyi deyil zararli diyolar korkuyorum sizde çok kipardamasinin bi zarari varmi
Mrb kızlar 25+1 haftalik hamileyim kızım olcak ve aşırı derece çok kipirdiyo bn uyurken bile beni uykudan kaldiriyo çevredekilerde hamileyken çocuk çok kipirdadimi iyi deyil zararli diyolar korkuyorum sizde çok kipardamasinin bi zarari varmi
Doktor daha hareketli olması daha iyi diye söyledi diyorum yok haraketli olmaz bi çocuk diyolor sinirden Ağladım ya yok karnin neden yok hamile gibi durmuyosun diyolar sinirden aglatilar beni ya
Benim karnım hiç beli deyil bide bu çocuk nerde yok hiç kilo almıyosun diye konuşuyorlar insanda ister istemez sinir oluyo cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doktor daha hareketli olması daha iyi diye söyledi diyorum yok haraketli olmaz bi çocuk diyolor sinirden Ağladım ya yok karnin neden yok hamile gibi durmuyosun diyolar sinirden aglatilar beni ya
Bak cnm 23 haftalıgım ben normalde çok zayıf birisiyim sen beni görsen gülersin sadece göbegim çıkmış ne kalçam dolmuş nede belim tek karnım belli ediyor bide 13 kilo almışım düşün hiç aglama
Benim karnım hiç beli deyil bide bu çocuk nerde yok hiç kilo almıyosun diye konuşuyorlar insanda ister istemez sinir oluyo cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Valla boşuna takıyorsun yüz verip kafaya takarsan herşeyi söylerler Bugün kilona harekete söylerler yarın doğuma diğer gün çocuk tutmana emzirmene kadar herşeye eleştirirler anne olacak olan sensin ya ağızlarının payını ver ya kulaklarını tıka üzülen sen olursun