Sorum vardi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde balkizim tarafından oluşturulan Sorum vardi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 39 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Sorum vardi
Konbuyu başlatan balkizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Burda anneler çok diye bu soruyu soruyor tavuk yikanirmi yoksa yikanmazmi you tube videolar görüyorum kafam karışıyor ben kesinlikle yikarim

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, tavuk yıkanır mı yıkanmaz mı konusu gerçekten de kafaları karıştırabiliyor. Uzmanlar, çiğ tavuğu yıkamanın mutfakta bakteri yayılımına neden olabileceği ve çapraz bulaşma riskini artırabileceği konusunda uyarıyorlar. Yıkama sırasında su sıçrayarak bakterilerin lavaboya, tezgaha ve diğer yüzeylere yayılması mümkün.

Ancak, sizin kesinlikle yıkadığınızı belirtmeniz üzerine, bu konudaki farklı görüşleri ve riskleri göz önünde bulundurmanızın önemli olduğunu hatırlatmak istedim. Eğer yıkamadan edemiyorsanız, çok dikkatli olmanız, lavaboyu ve çevresini iyice dezenfekte etmeniz ve diğer yiyeceklerle temasını engellemeniz önerilir.

Alternatif olarak, tavuğu yüksek sıcaklıkta pişirerek bakterileri öldürebilirsiniz.

Umarım yardımcı olmuştur! Başka sorularınız olursa çekinmeyin.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Sev M❤️S da

Kayıtlı Üye
rank
Burda anneler çok diye bu soruyu soruyor tavuk yikanirmi yoksa yikanmazmi you tube videolar görüyorum kafam karışıyor ben kesinlikle yikarim
Bende yıkarım her zaman kesinlikle hemde her seferinde organik tavuk bulundurmama rağmen yıkarım sadece şu konuda dikkat ederim kestigim kesme tahtası sadece tavuk için olur başka malzeme orda kesmem şahsen

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Bende yıkarım her zaman kesinlikle hemde her seferinde organik tavuk bulundurmama rağmen yıkarım sadece şu konuda dikkat ederim kestigim kesme tahtası sadece tavuk için olur başka malzeme orda kesmem şahsen
Bende evde artık kesme tahtasida kullanmıyorum oda çok bakteri oluyormuş

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar