sorum varr

• Konbuyu başlatan clstrn
  • Toplam 16 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde clstrn tarafından oluşturulan sorum varr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,846 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı sorum varr
Konbuyu başlatan clstrn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan clstrn

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Ama demir yani kan ilacı muhakkak gerekli yediğimz besinler yeterli olmıyor muhakkak takviye şartmş bebeğe ulaşması lazm 2kişilk olduğu için herşeymz 😊 plesentanın aşağda olması risktir doktor neden öyle dedi bilmiyorm ama 24 ekdr yukarı cıkmazsa kesin sezeryan oluyormş plesenta aşağıda oldkça rahım girişne baskı yapıp kanama alanı yaratıyormş rahımde ondan kanamalar oluyormş yani basite alncak bişi değil ben 2doktora birden gidiyorm şuan 19+5im 24 e kdr kontrl edecek plesentayı ona göre hala aşağıdaysa normal doğm olamayacağı için szeryn diyecek inşalla yukarı çıkar çnkü her hareketmizi kısıtlıyor malesef bana şuan uzun yolclk bile yasak evde oturuyorm hep kısıtlı yaşıyorm yani😏
Allah şifa versin canım umarım herşey düzene gelir sağlıkla kucağına alırsın inşallah Rabbim sizinle olsun çok çok geçmiş olsun 🌹

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
bende anlamadim hic aciklayici konusmuyor ve bu halde ise gidebilirsin diyor 😡 doktorum o yüzdende degistirdim bakalim hayirlisi.birde zaten bulantidan dolayi malesef hic vitamin alamiyorum . ins sizin plesenta yukari cikar normal dogum yaprsiniz Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Sabah kullanmayın vitamnleri akşamları alın o zaman bulantı yapmayablr. Bncede iyi olmş dktr değiştirmenz ben 2doktora gidiyorum saolsnlar 2side ilgili ve iyiler. Sizede gçmş olsn gonlnzce olsn tşk ederm 😊🌷

clstrn

Kayıtlı Üye
rank
Sabah kullanmayın vitamnleri akşamları alın o zaman bulantı yapmayablr. Bncede iyi olmş dktr değiştirmenz ben 2doktora gidiyorum saolsnlar 2side ilgili ve iyiler. Sizede gçmş olsn gonlnzce olsn tşk ederm 😊🌷
cok teşekkür ederim. malesef sabahta kullanmak zorundayim günde 9 tane magnezyum aliyorum.ben yurtdisinda kaliyorum burda hamileyken malesef iki doktora ayni anda gidemiyorum😔

Tüm sayfalar yüklendi.