Sorun bende mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ecemmm tarafından oluşturulan Sorun bende mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,003 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorun bende mi
Konbuyu başlatan Ecemmm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Ecemmm

Kayıtlı Üye
rank
Acaba süt kanalları harekete geçiyor ya ondan olabilir mi yani emerken süt salgılama başlıyor ve su kanalı gibi sütler oralardan akıp uca geliyor belki ondan olabilir anneme sordum da o süt gelirken olur dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Süt kanalları harekete geçtiği için gidiklanma hissi kaşıntı hissi olurmuş bebek emerken salgılama başlıyor o yüzden de kaşıntı başlıyor bunu annem dedi kendisi baya bir tecrübeli bu konuda 😅😅 ve bu iyi birseymiş çünkü sütün düzenli salgıladığı demekmiş
Hmm bende aç bende mi bi sorun var diyordum

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 4 aylık önceleri olmayan birşey başladı bende. Son 2 aydır falan emzirirken koltuk altım bir tatlı kaşınıyor anlatamam size. Ya her emzirmede yaşar oldum. Nette araştırdim ama bulamadım nedenini. Ayy çok komik bi durum ama benim gibi yasayaniniz oldu mu 😂 bi yandan emziriyorum bi yandan kaşınınca duramıyorum yerimde. Emzirme bitene kadar kaşınıyor
Emzirme oncesi islak mendille falan sil canim rolon falan kullan yada biraz kolonya falan sur bebegininrahatsiz etmicek kadar ,🤭

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 4 aylık önceleri olmayan birşey başladı bende. Son 2 aydır falan emzirirken koltuk altım bir tatlı kaşınıyor anlatamam size. Ya her emzirmede yaşar oldum. Nette araştırdim ama bulamadım nedenini. Ayy çok komik bi durum ama benim gibi yasayaniniz oldu mu 😂 bi yandan emziriyorum bi yandan kaşınınca duramıyorum yerimde. Emzirme bitene kadar kaşınıyor
Ben ilk 3_4 ay mzirirken bogazımın oralar uyuz olmusum gibi kaşınırdı.banyoda kendimi bastıra bastıra keselerdim.sonrasında gecti tabi.haa birde asırı terlyodum emzirirken

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Belki emzirirken koltuk altından huylaniyorsundur ve onyuzdn kasiyorusn cnm 🥰

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bakalım bende 1aya doğum yapıcam olursa yazarm

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Hmm bende aç bende mi bi sorun var diyordum
Annem öyle dedi süt gelirken gidiklanma kaşıntı hissi olur dedi 🙄 buda sütün bebek emerken geldiğine işaret edermiş iyi birseymiş 🤷
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

anneler her zaman haklıdır cnmm 👍🌹😂🤗
Kesinlikle bide doğurmuş ve yaşamışlar bu olayları 😅😅 artık tecrübe konuşuyor gibiler 😂 Allah'ım tüm annelere bol bol süt versin yavrularını doyurmayı nasıp etsin inşallah canım 😍😍🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.