Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acaba süt kanalları harekete geçiyor ya ondan olabilir mi yani emerken süt salgılama başlıyor ve su kanalı gibi sütler oralardan akıp uca geliyor belki ondan olabilir anneme sordum da o süt gelirken olur dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Süt kanalları harekete geçtiği için gidiklanma hissi kaşıntı hissi olurmuş bebek emerken salgılama başlıyor o yüzden de kaşıntı başlıyor bunu annem dedi kendisi baya bir tecrübeli bu konuda ve bu iyi birseymiş çünkü sütün düzenli salgıladığı demekmiş
Bebeğim 4 aylık önceleri olmayan birşey başladı bende. Son 2 aydır falan emzirirken koltuk altım bir tatlı kaşınıyor anlatamam size. Ya her emzirmede yaşar oldum. Nette araştırdim ama bulamadım nedenini. Ayy çok komik bi durum ama benim gibi yasayaniniz oldu mu bi yandan emziriyorum bi yandan kaşınınca duramıyorum yerimde. Emzirme bitene kadar kaşınıyor
Bebeğim 4 aylık önceleri olmayan birşey başladı bende. Son 2 aydır falan emzirirken koltuk altım bir tatlı kaşınıyor anlatamam size. Ya her emzirmede yaşar oldum. Nette araştırdim ama bulamadım nedenini. Ayy çok komik bi durum ama benim gibi yasayaniniz oldu mu bi yandan emziriyorum bi yandan kaşınınca duramıyorum yerimde. Emzirme bitene kadar kaşınıyor
Kesinlikle bide doğurmuş ve yaşamışlar bu olayları artık tecrübe konuşuyor gibiler Allah'ım tüm annelere bol bol süt versin yavrularını doyurmayı nasıp etsin inşallah canım