Sorum var Spiral kizlar?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anne olacağım tarafından oluşturulan Spiral kizlar? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,244 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Spiral kizlar?
Konbuyu başlatan Anne olacağım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

İdris bebek

Kayıtlı Üye
rank
Hə canım məndə Azərbaycandan maraxlanmışdım interden keçən il 200 250 manat demişdi dedi endirim idi hələ 🤦 o boyda pulu ona verməkmi olar
Məndə 4cü uşaqdı 🤭bu dəfə birdefeik boruları bağlatmağı düşünürəm.şükür verene 4ü var 2 bacı 2 qardaş.Allah olmuyanlara nəsib eləsin İnşAllah.indiki zəmanədə 4 uşağı olan az az tapılır.en çoxu 3 olur onnan sira bəsdi deyirlər.əslində məndə 3də bu sondu demişdim olmadı🤭aborta qarşı olduğum üçün aldırmadım.6il idi qorunurdum kişinin ehtiyatsızlığlnnan oldu day mən də saxladım.bunnan sora işi sağlama almaq şərtdi😊😉

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Məndə 4cü uşaqdı 🤭bu dəfə birdefeik boruları bağlatmağı düşünürəm.şükür verene 4ü var 2 bacı 2 qardaş.Allah olmuyanlara nəsib eləsin İnşAllah.indiki zəmanədə 4 uşağı olan az az tapılır.en çoxu 3 olur onnan sira bəsdi deyirlər.əslində məndə 3də bu sondu demişdim olmadı🤭aborta qarşı olduğum üçün aldırmadım.6il idi qorunurdum kişinin ehtiyatsızlığlnnan oldu day mən də saxladım.bunnan sora işi sağlama almaq şərtdi😊😉
MaşaAllah canım Allahım qorusun balalarını hər zaman xoş günlərini görəsiz İnşaallah 🤲düz deyirsən bu dəqa dolanmış cətindi deyən iki üc dayanır hamı😑 hə sənin ta inən sonra canın rahatlıyacaq məndə ikincidən sonra istəmirəm indi ki devirdə vallah uşağa baxmağ cox cətindi 😁ama yoldaşım zad deyirlərki ikisindən birnə tay yaxşıdı ama belə də qorunma yöntəmlərin hansına baxırsan heç biri yüzdə yüz deyil 🙂qalırsan belə 🤷

İdris bebek

Kayıtlı Üye
rank
MaşaAllah canım Allahım qorusun balalarını hər zaman xoş günlərini görəsiz İnşaallah 🤲düz deyirsən bu dəqa dolanmış cətindi deyən iki üc dayanır hamı😑 hə sənin ta inən sonra canın rahatlıyacaq məndə ikincidən sonra istəmirəm indi ki devirdə vallah uşağa baxmağ cox cətindi 😁ama yoldaşım zad deyirlərki ikisindən birnə tay yaxşıdı ama belə də qorunma yöntəmlərin hansına baxırsan heç biri yüzdə yüz deyil 🙂qalırsan belə 🤷
Çox sağ ol canım mənim.Allah hər kəsin balasının xeyrini görməyi nəsib eləsin İnşAllah.boruları bağlatmağa yoldaşının da ərizəsi yəni razılığı şərtdi.mən də heç bir qorunmaya yüzde yüz güvənmirəm.mən 2ci uşağa zərrə qeder sperm getmeyle qalmışam qoruna qoruna.ona görə qorxuram bunnan sora tədbirli olmaq lazımdı.

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Çox sağ ol canım mənim.Allah hər kəsin balasının xeyrini görməyi nəsib eləsin İnşAllah.boruları bağlatmağa yoldaşının da ərizəsi yəni razılığı şərtdi.mən də heç bir qorunmaya yüzde yüz güvənmirəm.mən 2ci uşağa zərrə qeder sperm getmeyle qalmışam qoruna qoruna.ona görə qorxuram bunnan sora tədbirli olmaq lazımdı.
Amin canım elədi vallah məndə hec birinə güvənə bilmirəm mənim əmim qızı da qoruna qoruna qalmışdı uşağa ona görə qorxur adam qalandan sonrada abort elətməkdə günahdı bilmirsən ona görə necə edəsən ki qalmayasan sənində inən sonra canın rahat olacaq

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım banada öyle dediler bende sizinle paylaştım kuzum iste
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağol canın benim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağol canımm benim
Rica ederim kuzum

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Canım elədi ən cox regil olanda sipral taxdıranda rahat taxılır deyirlər ən cox xəsdələndin 3 4 cü günləri rahat olur məndə ikincidən sonra fikirləşirəm ama qorxuram həmi onu taxdırmağdan həmi deyirlər bədənə düşüb düşməməyi var onun cox adamda deyir qan kəsmir🤦qərarsız qalmışam yoldaşımda qoymur deyir lazım döy qalmışam belə 🤷canım eşidibsənmi qoldan qoyduranda olur ey görən o nətəridi🤔
He meni bacim taxmiwdi widedli bel agrulari cekirdi her yere getdi care tapmadi sora dediler sipraldan ola biler siprali cixaran kimi belinde agri felan qalmadi mende isdeuirem sipral amma yoldasim icaze vermir😀

Tüm sayfalar yüklendi.