Sorum var Spiral kizlar?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anne olacağım tarafından oluşturulan Spiral kizlar? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,244 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Spiral kizlar?
Konbuyu başlatan Anne olacağım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
😂bu rusiya suyunandi havsinandi kisler siprala niye qarwi cixir bilmirem menki deyir nece dene doga bilirsen dog😂deyirem qargis eleme
Mənikidə elə deyir hələ ikinci olmamış mənə üçüncüye kirimir 🤦deyir ikisindən birinə tay özüdə dalbadal haa deyir onda məndə can qalmaz əziyyətini zulumunu çəkən bizik onlara nə var bu hamiləliyim cok cətin kecir deyinən gözüm qorxub mən hec fikirləşmirəm ama kişi kirimir 😂

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Mənikidə elə deyir hələ ikinci olmamış mənə üçüncüye kirimir 🤦deyir ikisindən birinə tay özüdə dalbadal haa deyir onda məndə can qalmaz əziyyətini zulumunu çəkən bizik onlara nə var bu hamiləliyim cok cətin kecir deyinən gözüm qorxub mən hec fikirləşmirəm ama kişi kirimir 😂
Tebi dogus olub he sende o sanci cekende canimnan can getdi🥲

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Tebi dogus olub he sende o sanci cekende canimnan can getdi🥲
Hə Canım birincim təbbiyi doğuşdu 2 günə yaxın sancı çəkmişdim məndə 🤦bunda da görək kesirdə nəzərdə var qərarsızam təzyiqim var belimdə 2ci dərəcəli əyilmə bilmirəm neyniyəm sonum aşağdaydı qalxmasa kesir edəcəklər məndə kesirdən qorxuram 😑

İdris bebek

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım elədi vallah məndə hec birinə güvənə bilmirəm mənim əmim qızı da qoruna qoruna qalmışdı uşağa ona görə qorxur adam qalandan sonrada abort elətməkdə günahdı bilmirsən ona görə necə edəsən ki qalmayasan sənində inən sonra canın rahat olacaq
Hə İnşAllah.təzə təzə də eşidirəm ki həkim deyir bağlamışam boruları ama bağlamırmış.biri neçə nəfər dedi ki ehtiyatlı ol qətiyyətnən həkimə dönə dönə tapşır bağlasın aldadır çoxları

Efsane♡Elisa

Kayıtlı Üye
rank
Məndə 4cü uşaqdı 🤭bu dəfə birdefeik boruları bağlatmağı düşünürəm.şükür verene 4ü var 2 bacı 2 qardaş.Allah olmuyanlara nəsib eləsin İnşAllah.indiki zəmanədə 4 uşağı olan az az tapılır.en çoxu 3 olur onnan sira bəsdi deyirlər.əslində məndə 3də bu sondu demişdim olmadı🤭aborta qarşı olduğum üçün aldırmadım.6il idi qorunurdum kişinin ehtiyatsızlığlnnan oldu day mən də saxladım.bunnan sora işi sağlama almaq şərtdi😊😉
Sen neynedin canım danışdın nigar xanımla gedeceksen ora?

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Hə İnşAllah.təzə təzə də eşidirəm ki həkim deyir bağlamışam boruları ama bağlamırmış.biri neçə nəfər dedi ki ehtiyatlı ol qətiyyətnən həkimə dönə dönə tapşır bağlasın aldadır çoxları
Hə olar canım məndə elə şeyi birini səfərdi m eşeidirəm mən yaxınlarından bir necə nəfər bağladıb hələki bir şikayətləri yoxdu sən də bəri başdan tapışarsan onda canım o borunu bağlamağa Bakıda təxmini nə qədər alırlar canım

İdris bebek

Kayıtlı Üye
rank
Hə olar canım məndə elə şeyi birini səfərdi m eşeidirəm mən yaxınlarından bir necə nəfər bağladıb hələki bir şikayətləri yoxdu sən də bəri başdan tapışarsan onda canım o borunu bağlamağa Bakıda təxmini nə qədər alırlar canım
Hə İnşAllahki həll eliyərlər bir problem yaşamaram.elə olur ki pulsuzda bağlıyırlar.ama mənnən 100 m istədi

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Kesr olanda bağlıyanda elədi ama ayrıca bağlıyırlarmı ya neçiyə bağlıyırlar onu bilmirəm
Həə canım kesirdı elədi adellni tək boru üçün əməliyat olanda baha gəlir paşdı 500 manata yaxın olur deyirlər bəzi hallarda ama belə məndə dəqiq bilmirəm bahasına olar ucuzuda

Tüm sayfalar yüklendi.