Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Spiral taktıran arkadaşlar cevap verirmisiniz lütfen
Aynen canım kısmet de bu kadar varmış tâbi normal doğum yapsaydım daha da isterdim yani 2 tane falan daha ama 3 tane varmış nasibim de Rabbim cümlemizin yavrularına sağlık sıhhat akıl versin ayaklarına taş dokandirmasin inşallah
Vay beene güzel bakabiliyosaniz demekki mesela ben bakamıyorum ikiden fazla düşünmüyorum üçüncü olur olmazmi bilmem ama gücüm yok gerçekten Allah olmayanlara versin inşallah
Vay beene güzel bakabiliyosaniz demekki mesela ben bakamıyorum ikiden fazla düşünmüyorum üçüncü olur olmazmi bilmem ama gücüm yok gerçekten Allah olmayanlara versin inşallah
Kaç çocuğun var canım ama tüp bağlatmak da çok günah diyolar ölmeden önce açtırmak lazımmış
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hayırlı ramazanlar canım
Geçmiş olsun benim de ablam bı senedir taktırmış on beş günde bir adet oluyo ve çok aşırı kanaması oluyo.orucum hep kazaya kalacak diye sitem ediyordu Allah yardımcın olsun canım valla bütün korunma yöntemleri ayrı ayrı sıkıntılı bende geçen yıldan beri soruyorum araştırıyorum en sağlıklı korunma yollarıni arıyorum ama kime sorsam memnun deil spiralden kanama dan çok şikayetçileren son karar verdim eşim korunsun dedim onda da hamile kaldım erkendenbundan sonra ne halt edeceğimi kara kara düşünüyorum Allah biz kadınların yardımcısı olsun inşallah
Canım benim tüpleri bağlatmak nasıl olduğunu biliyor musun tüpleri bağlatmak yumurtalık Rahime doğru giden bağlantıyı kesip etrafına dikiş artarak spermin vede yumurtanın birleşmesi ni engelmek demek ve bazı durumlarda caiz sayıla biliyor mesala anne adayının bir sonraki doğumda Hayati tehlikesi varsa bağlata bilir ben bağlatmak zorunda kaldım ve bağlatim araştırdım tâbi başta bunun hiç bir şekilde geri dönüşü yok
Yok var tüp bebekle tekrar çocuk sahibi olabiliyorsun. Ama hayatı öneme sahip benimde durumum kritik çok fazla olumsuz durum söz konusu. Dediğim gibi o kadar okudum kutsal kitapları hiç birinde yazmıyor günah diye. Hatta günah olmayan durumlara günah diye atıfta bulunanlar için ayetler mevcut.
O kadar kuran okudum günah ve sevap arasında yer almıyor içim rahat
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok var tüp bebekle tekrar çocuk sahibi olabiliyorsun. Ama hayatı öneme sahip benimde durumum kritik çok fazla olumsuz durum söz konusu. Dediğim gibi o kadar okudum kutsal kitapları hiç birinde yazmıyor günah diye. Hatta günah olmayan durumlara günah diye atıfta bulunanlar için ayetler mevcut.
Bakara suresinde Allah'ın indirdiğine uyun” denildiğinde, “Hayır, atalarımızdan gördüğümüze uyarız” dediler.. diyor ya işte hocaları ataları değil ilk emir olan oku yu uygulayıp kendimiz anlayıp yorumlayacağz başkasının düşüncesiyle değil ben buna inanıyorum
Bakara suresinde Allah'ın indirdiğine uyun” denildiğinde, “Hayır, atalarımızdan gördüğümüze uyarız” dediler.. diyor ya işte hocaları ataları değil ilk emir olan oku yu uygulayıp kendimiz anlayıp yorumlayacağz başkasının düşüncesiyle değil ben buna inanıyorum