Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şanslısınız İstanbul'da bu imkanı sağlayacak çok sayıda uzman var, ben k.marasdayim ve doktorlar hiç sıcak bakmıyorlar Ssvd fikrine. Gittiğim bir uzman var şimdilik yaparız dedi ama eminim son haftalarda beni sezaryene ikna etmek için elinden gelen çabayı gösterecek.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Beni se sezeryana sokmak istediler ilkinde başaramadilar ama. Hiç bi şeyim yokdu. Sadece güç veremiyordum diye sezeryan istediler kabul etmedim.sonrakı sene yine doguruyirdum bu arada 2 oglum ard arda olmu 2018 ve 2019 yani doguramazsın dediler yine kabul etmedim. Şimdi tansiyonum var benim heyecanlandıgım zaman yükseliyor en ufak 100/130 en büyük 100/ 180 oluyor.
Yine sezeryan söylüykrkar tansiyonun çıkarsa diye yine kabul etmiyorum . Ölsemde kalsamda normal dogurucam.
Çünki sezeryanın etkisi agrisi bitmez. Ben yuutubda izlemişdim kanquru karnı gibi lese yapıyorlar sanki ıyy içim gitdi beni
Şanslısınız İstanbul'da bu imkanı sağlayacak çok sayıda uzman var, ben k.marasdayim ve doktorlar hiç sıcak bakmıyorlar Ssvd fikrine. Gittiğim bir uzman var şimdilik yaparız dedi ama eminim son haftalarda beni sezaryene ikna etmek için elinden gelen çabayı gösterecek.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet doktorlar kesebildikleri herkesi Kesiyorlar ilk gebelikte, riskin olmasa bile sen dayanamazsin deyip sezaryene alıyor