Sorum var Suni sancı ile normal doğum yapan varmı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hayalcianne tarafından oluşturulan Suni sancı ile normal doğum yapan varmı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,198 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Suni sancı ile normal doğum yapan varmı?
Konbuyu başlatan Hayalcianne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Güldane

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
eğer 0 açılma varsa sana bırakılıyor sen istersen verirler ben 2 ay önce doğum yaptım ilk defa suni sancı verdiler korkutmak istemiyorum ama resmenn o an Allah'ım canımı al bu sancidan kurtulayım dedim Kendi sancım yoktu 2 cn açılma vardı suni sancıyla 5 saatte doğurdum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

bence suni sancı denemesin direk sezeryanla alsınlar eğer riskliyse anne ve bebek için
Bende öyle dedim 😃

Dilan632

Kayıtlı Üye
rank
Bahsettiği şeyi şuan yaşıyorum 37+6 suyum sızdığı için kontrole geldim sancım yoktu , açılma yoktu yatış verdiler şuan sanırım 3 cm açıklık var ve suni sancı yiyorum normal doğum için
Yaa gerçekten mi hadi hayırlısı 😍
Benimde suyum geldi hastaneye gittiğimde iki santim açıklık vardı

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Açılmam yok.
Sancım yok.
Bebek kanala inmemiş
Suyumda gelmedi.
41 haftalık olmak üzereyim.

Bu şartlarda olup suni ile normal doğum yapan varmı?
Bildiğim kadarıyla açılma olmadan veya su gelmeden suni sancı vermiyorlar ama hakkında hayırlısı olsun canm hiç korkma endişe etme tercih hakkım olsaydi emin ol suni sanciyla normal doğumu seçerdim içini farah tut kendini her iki dogumada hazrla önemli olan gerçekten bu ve moral bebiş sağlıkla gelince herşey unutuluyor

Hayalcianne

Kayıtlı Üye
rank
Bildiğim kadarıyla açılma olmadan veya su gelmeden suni sancı vermiyorlar ama hakkında hayırlısı olsun canm hiç korkma endişe etme tercih hakkım olsaydi emin ol suni sanciyla normal doğumu seçerdim içini farah tut kendini her iki dogumada hazrla önemli olan gerçekten bu ve moral bebiş sağlıkla gelince herşey unutuluyor
Amin inşaallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar