Sünnet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma aktaş tarafından oluşturulan Sünnet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,602 kez görüntülenmiş, 73 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sünnet
Konbuyu başlatan Fatma aktaş
Başlangıç tarihi
Cevaplar 15
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 1
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba 1 buçuk yaşında çocuğunu sünnet yaptıran var mı randevuyu nasıl aldınız hangi bölüm den aldınız ve narkoz oluyor mu çok merak ediyorum tedirginim yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba canım çocuk cerrahiden randevu alacaksın benim kızım var kasık fıtığı ameliyatı olurken aynı odada bir arkadaş daha vardı oğlu sünnet olacaktı bi gece önceden yatış veriyolar gece 2 den sonra bize yemeyi içmeyi kestiler benim kızımda emiyordu çok zorlandım ama malesef ne kadar ağlasa da hiçbir şey veremiyosun sabah 9-10 gibi ameliyata aldılar 45 dk- 1 saat sürdü sonra benim kızımı aldılar ameliyata aynı doktor ameliyat etti çünkü önce kan tahlili yapıyorlar ve ona göre narkoz uyguluyorlar iki saat bişey yedirmediler sadece su ve çorba o kadar zaten kendilerine gelene kadar o iki saat geçiyor ondan sonra kusuyorlar mı diye baktılar kusmuyorsa taburcu ediyolar direk kusarsa da takviye serum veriyolar öyle gerisi hakkında bilgim yok açıkçası ilk iki gün zor sonrası kolay diyorlar Allah yardımcın olsun canım

Minik prensim

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba 1 buçuk yaşında çocuğunu sünnet yaptıran var mı randevuyu nasıl aldınız hangi bölüm den aldınız ve narkoz oluyor mu çok merak ediyorum tedirginim yardımcı olursanız sevinirim
Ben 6 aylıkken yaptırmıştım narkoz falan vermediler sadece pisini uyuşturmak için krem verdiler odaya çıktık kremi uyguladılar 5 10 dk sonra aldılar yarım saat içinde de çıktı çok şükür. Küçük diyemi öyle yaptılar bilmiyorum bunu en iyi doktora danışman gerekiyo.

Fatma aktaş

Kayıtlı Üye
rank
Herkese çok teşekkür ederim Mersin şehir hastanesine götürdüm bu gün çocuk cerrahi muayene etti üroloji ye gönderdi sünnet edilmeye uygundur die 28 kasıma da gün verdi sabah saat 9 a yedirme içirme die her hangi birşey söyleyen olmadı tahlil de yapmadı lar hatta anestezi ye bile göndermedi nasıl olacaksa artık çok merak ediyorum ve çok tedirginim dualarınızı eksik etmeyin lütfen hayırlı geceler

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Herkese çok teşekkür ederim Mersin şehir hastanesine götürdüm bu gün çocuk cerrahi muayene etti üroloji ye gönderdi sünnet edilmeye uygundur die 28 kasıma da gün verdi sabah saat 9 a yedirme içirme die her hangi birşey söyleyen olmadı tahlil de yapmadı lar hatta anestezi ye bile göndermedi nasıl olacaksa artık çok merak ediyorum ve çok tedirginim dualarınızı eksik etmeyin lütfen hayırlı geceler
Rabbim askerliğini de göstersin inşallah canım benim . Darısı benim oğluma 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...