ABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE
Rabim annali babalı büyütsün cnm kaç haftalık doğum yaptinABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE
Gözün Aydın Canım Allah'ım analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah geçmiş olsunABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE
Canım senin bebeğinin haftası küçüktü sanki Rabbim bi sıkıntı çıkmadan kucağına alıp eve dönmeyi nasip etsin inşallahABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE
Kızz ciddi misin daha erken değil miydi. O gözüm aydın yaa rabbim analı babalı büyütsün inşallahABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE
Evet daha geçen gün yanliş hatırlamıyosam ya 32 ya 34 haftalığım diyordu inşallah küvezde kalmazKızz ciddi misin daha erken değil miydi. O gözüm aydın yaa rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Gözün aydın canım benim
34 dü kuzum ondan şaşırdım hayta dinde akıntı geldi koyu beyaz demişti bizde nişan değildir demiştik amaEvet daha geçen gün yanliş hatırlamıyosam ya 32 ya 34 haftalığım diyordu inşallah küvezde kalmaz
Gözün aydın canm Rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip etsinABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE