Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3.5 aylik oğlum sabahtan beri ağlıyor görünürde rahatsızlığı rahatsızlığı da yok sadece dişleriyle aşırı aşırı ısırmaya çalışıyor dislerinden olabilirmi acaba erken değilmiş ne yapmam lazım
3.5 aylik oğlum sabahtan beri ağlıyor görünürde rahatsızlığı rahatsızlığı da yok sadece dişleriyle aşırı aşırı ısırmaya çalışıyor dislerinden olabilirmi acaba erken değilmiş ne yapmam lazım
Diştendir canım azıları çıkarıyo olabilir benim kızım en arkadaki azıları çıkardı önler çıkmıştı zaten ama azılarda çok sorun yaşadık kabus görüp sıçrıyodu uyumuyo ağlıyordu hep ve daha 1,5 yaşında Allah yardım etsin çok zor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Muhakkak bi yeri ağroyordur annesi.yazık derdini anlatamıyorda.azcık agrı kesici ver annesi.eğer diş çıkarıyorsa kesinlikle diş jeli kulllanma cnm kalpte ritim bozukluğuna kadar yol açabiliyor
Muhakkak bi yeri ağroyordur annesi.yazık derdini anlatamıyorda.azcık agrı kesici ver annesi.eğer diş çıkarıyorsa kesinlikle diş jeli kulllanma cnm kalpte ritim bozukluğuna kadar yol açabiliyor