Sürekli agliyo yardim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tecrübeli Anne tarafından oluşturulan Sürekli agliyo yardim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,103 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sürekli agliyo yardim
Konbuyu başlatan Tecrübeli Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ErrBaa🧑🧒

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
3.5 aylik oğlum sabahtan beri ağlıyor görünürde rahatsızlığı rahatsızlığı da yok sadece dişleriyle aşırı aşırı ısırmaya çalışıyor dislerinden olabilirmi acaba erken değilmiş ne yapmam lazım
Canım gazından kulak ağrısından da ağlıyor olabilir sabahtan beri demişsin uzun bı sure acile filan gotursen en azından kulağına bakarlar kuzunun

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
3.5 aylik oğlum sabahtan beri ağlıyor görünürde rahatsızlığı rahatsızlığı da yok sadece dişleriyle aşırı aşırı ısırmaya çalışıyor dislerinden olabilirmi acaba erken değilmiş ne yapmam lazım
Diştendir canım azıları çıkarıyo olabilir benim kızım en arkadaki azıları çıkardı önler çıkmıştı zaten ama azılarda çok sorun yaşadık kabus görüp sıçrıyodu uyumuyo ağlıyordu hep ve daha 1,5 yaşında Allah yardım etsin çok zor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dîş jeli al eline havuç ver
Diş jeli çürütüyor diyolar doğrumu yoksa hiç sorun olmuyor mu

Diş jeli çürütüyor diyolar doğrumu yoksa hiç sorun olmuyor mu

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cnm biraz sakinleştiririp gaz masajı yap bak geçmezse çay kaşığı ile calpol ver sabah götürürsün geçmezse

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Muhakkak bi yeri ağroyordur annesi.yazık derdini anlatamıyorda.azcık agrı kesici ver annesi.eğer diş çıkarıyorsa kesinlikle diş jeli kulllanma cnm kalpte ritim bozukluğuna kadar yol açabiliyor

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
Hangi dış jeli acaba iyi bebek icin

Cnm biraz sakinleştiririp gaz masajı yap bak geçmezse çay kaşığı ile calpol ver sabah götürürsün geçmezse
Evet calpol verdim sakinleşti biraz ertesi gün sakinleşti

Muhakkak bi yeri ağroyordur annesi.yazık derdini anlatamıyorda.azcık agrı kesici ver annesi.eğer diş çıkarıyorsa kesinlikle diş jeli kulllanma cnm kalpte ritim bozukluğuna kadar yol açabiliyor
Onu bilmiyodum doktora danismadsn vermem

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Hangi dış jeli acaba iyi bebek icin

Onu bilmiyodum doktora danismadsn vermem
Bizim Dr kesinlkle jelden uzak durun demişti.hiçtw vermedik

Tüm sayfalar yüklendi.