süt alerjisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşegül48 tarafından oluşturulan süt alerjisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,205 kez görüntülenmiş, 86 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı süt alerjisi
Konbuyu başlatan Ayşegül48
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba, bebeginde süt alerjisi olan var mı ?
Benim bebegimde egzaman cikti. Aptamil mama kullaniyorduk. Doktor mama kaynaklı olabilir dedi icinde süt oldugu icin. Mamayi degistirdik evolvia mamaya gectik. Kullanan var mi avantaj ya da dezavantajini gordunuz mu ? Biraz endişe ediyorum
Benim oğlanın süt ürünleri ne alerjisi var. Canım teste gidecek haftaya gidersem doktor ne diyecek bakacağım öncesinde bende içmedim yemedim kendisine de vermedim cnm

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Bı yan etkisi olacağını sanmıyorum canım burda @Mervercan diye arkadaşımız vardı oda evolvia kullanıyordu bebeğin alerjisinden dolayı gayet memnundu ☺️ geçmiş olsun Rabbim şafi ismi ile şifa versin 🤲
Aaa evet aynen mervede kullaniyodu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim oğlanın süt ürünleri ne alerjisi var. Canım teste gidecek haftaya gidersem doktor ne diyecek bakacağım öncesinde bende içmedim yemedim kendisine de vermedim cnm
Insallah güzel haberlerle geleceksin kuzum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhaba, bebeginde süt alerjisi olan var mı ?
Benim bebegimde egzaman cikti. Aptamil mama kullaniyorduk. Doktor mama kaynaklı olabilir dedi icinde süt oldugu icin. Mamayi degistirdik evolvia mamaya gectik. Kullanan var mi avantaj ya da dezavantajini gordunuz mu ? Biraz endişe ediyorum
Korkulacak bir durum yok canım. Son zamanlarda çoğu bebekte süt alerjisi ve egzema görülüyor. Alerji için emziriyorsan süt ve süt ürünlerini tüketmemen gerekiyor. Diyet yapmalısın. Egzema içinse krem kullanılıyor. Geçmesi biraz uzun sürüyor. Mama konusunda doktorun önermiş bebeğinin durumuna göre söylemiştir. Her mama her bebekte farklı etkiler gösterir. Deneyerek avantajını ya da dezavantajlarını görebilirsin.

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Korkulacak bir durum yok canım. Son zamanlarda çoğu bebekte süt alerjisi ve egzema görülüyor. Alerji için emziriyorsan süt ve süt ürünlerini tüketmemen gerekiyor. Diyet yapmalısın. Egzema içinse krem kullanılıyor. Geçmesi biraz uzun sürüyor. Mama konusunda doktorun önermiş bebeğinin durumuna göre söylemiştir. Her mama her bebekte farklı etkiler gösterir. Deneyerek avantajını ya da dezavantajlarını görebilirsin.
🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Prenses nasil güzel bugün

Tüm sayfalar yüklendi.