Süt sağım makinası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde yagmurr tarafından oluşturulan Süt sağım makinası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,023 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Süt sağım makinası
Konbuyu başlatan yagmurr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase
Ayy hadi az kalmis son 2 ay aslan mi olucak bende aslanimda burcum🤭🤭🤭
Ya asenam biliyor musun hep diyordum ki birgün çocuk yaparsam özellikle başak burcuna denk getircem doğumu diyordum hep 😂😂😂
Hani temiz toplu olsunlar istiyordum ama biri oğlak diğeri aslan bakalım nasıl baş edicem 2 vahşi ırkla diyorum şimdi 😍😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayy hadi az kalmis son 2 ay aslan mi olucak bende aslanimda burcum🤭🤭🤭
Seninki kaçı

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ya asenam biliyor musun hep diyordum ki birgün çocuk yaparsam özellikle başak burcuna denk getircem doğumu diyordum hep 😂😂😂
Hani temiz toplu olsunlar istiyordum ama biri oğlak diğeri aslan bakalım nasıl baş edicem 2 vahşi ırkla diyorum şimdi 😍😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Seninki kaçı
Kız Ben aslanım dağınıklığı hiç sevmem Derli toplayayım dur Vallahi temizlik Benim ikinci adımdır en kırmızı çizgimdir öyle diyebilirim Kuzum benim Temmuz 29 Larende aslan burcu O da Ağustos 15 oğlumda akrep O da Ekim 25 öldürüyor beni😂😂😂

Kız Ben aslanım dağınıklığı hiç sevmem Derli toplayayım dur Vallahi temizlik Benim ikinci adımdır en kırmızı çizgimdir öyle diyebilirim Kuzum benim Temmuz 29 Larende aslan burcu O da Ağustos 15 oğlumda akrep O da Ekim 25 öldürüyor beni😂😂😂
Aman aman 🦂hiç almiyim kardeşim de akrep şuanda görüşmüyoruz da öyle kafam rahat 😂😂😂

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Tam bir dik başlı beni hayattan böyle soğuttu yani anlatamam sana çok felaket bir şey öldürüyor beni öldürüyor Allah karısına sabır versin ne diyeyim😂😂
Kız bunların derdi analarıyla benimki varya sabahtan akşama kadar bana yapmadığı çirkefliği bırakmıyor ama babasına hiç sesini çıkarmıyor halbuki babası her istediğini de yapar yani benden daha yumuşaktır. Ama dertleri anneleri bunların. Ayrıca karılarına yapabileceklerini hiç sanmıyorum valla 😂😂😂

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kız bunların derdi analarıyla benimki varya sabahtan akşama kadar bana yapmadığı çirkefliği bırakmıyor ama babasına hiç sesini çıkarmıyor halbuki babası her istediğini de yapar yani benden daha yumuşaktır. Ama dertleri anneleri bunların. Ayrıca karılarına yapabileceklerini hiç sanmıyorum valla 😂😂😂
Aynen aynen bu da böyle sabahtan akşama kadar beni böyle çiğ tavuk gibi yiyor yani Allah'tan okula gidiyor da biraz ama geldikten sonra basliyor kabus 😂😂biraz önce gene topları atıyor yani aşırı derecede beni çok yıpratıyor ama babasına çıt çıkaramıyor Bu da derdi ben yani alıp veremediği alip basimo gidicem diyorum vallha😂😂😂 canlari sag olsunda ama yedi benide😂😂😂

Aynen aynen bu da böyle sabahtan akşama kadar beni böyle çiğ tavuk gibi yiyor yani Allah'tan okula gidiyor da biraz ama geldikten sonra basliyor kabus 😂😂biraz önce gene topları atıyor yani aşırı derecede beni çok yıpratıyor ama babasına çıt çıkaramıyor Bu da derdi ben yani alıp veremediği alip basimo gidicem diyorum vallha😂😂😂 canlari sag olsunda ama yedi benide😂😂😂
Erkek çocuğu ömür törpüsü oluyor be 😂 ama işte gelip bı sarılsa herşeyi unutuyor insan.
Ben benimkilere dedim valla sizin yüzünüzden yaşlanıyorum ne yapıp edip benim estetik masraflarımı karşılayacak parayı hazır edin dedim😂😂
İçim çürüsede dışım güzel görünsün 😂😂😂

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.