Sakın sıkma canım zamanla gelir merak etme. Kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,415 Konum Siirt 8 Haziran 2022 #41 Sakın sıkma canım zamanla gelir merak etme. Kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor
M Mutsuz kadın Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 1,324 8 Haziran 2022 #42 3 çocuk annesi' Alıntı: Evet ya yeni yeni indi şişliklerim ne zor vallahi ya doğurcam da bakalım ne zaman Genişletmek için tıkla ... Rabnim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım benimhadi inşallah doğum yaptım diye konu açarsın en kısa zamanda canım bekliyoruz iyi haberlerini
3 çocuk annesi' Alıntı: Evet ya yeni yeni indi şişliklerim ne zor vallahi ya doğurcam da bakalım ne zaman Genişletmek için tıkla ... Rabnim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım benimhadi inşallah doğum yaptım diye konu açarsın en kısa zamanda canım bekliyoruz iyi haberlerini
3 çocuk annesi Kayıtlı Üye Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 1,090 Konum Ankara 8 Haziran 2022 #43 Gamze1410' Alıntı: Rabnim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım benimhadi inşallah doğum yaptım diye konu açarsın en kısa zamanda canım bekliyoruz iyi haberlerini Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım inşallah açacam zaten inşallah dua ette dogurayim artık
Gamze1410' Alıntı: Rabnim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım benimhadi inşallah doğum yaptım diye konu açarsın en kısa zamanda canım bekliyoruz iyi haberlerini Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım inşallah açacam zaten inşallah dua ette dogurayim artık
M Mutsuz kadın Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 1,324 9 Haziran 2022 #44 3 çocuk annesi' Alıntı: İnşallah canım inşallah açacam zaten inşallah dua ette dogurayim artık Genişletmek için tıkla ... Dualarım hep seninle canım
3 çocuk annesi' Alıntı: İnşallah canım inşallah açacam zaten inşallah dua ette dogurayim artık Genişletmek için tıkla ... Dualarım hep seninle canım
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 9 Haziran 2022 #45 Fatma kahraman' Alıntı: Kızlar 28 haftalık hamileyim bazen göğüslerimi sıkıyorum süt görmek için acaba tehlikeli mi yada süt azalır mı bilen var mı güzel anneler Genişletmek için tıkla ... Sıkma canım
Fatma kahraman' Alıntı: Kızlar 28 haftalık hamileyim bazen göğüslerimi sıkıyorum süt görmek için acaba tehlikeli mi yada süt azalır mı bilen var mı güzel anneler Genişletmek için tıkla ... Sıkma canım