Sütüm yettigini nasıl anlarım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Sütüm yettigini nasıl anlarım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,519 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sütüm yettigini nasıl anlarım
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Duruu

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bazen sütümü yetmediğini hissediyorum geceleri cok emdiği için bende bikerelik mama veriyorum sprun olmaz degilmi tecrübeli anneler

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar bazen sütümü yetmediğini hissediyorum geceleri cok emdiği için bende bikerelik mama veriyorum sprun olmaz degilmi tecrübeli anneler
Bir kere mamadan birşey olmaz canım.Sütünü artırmak için kayısı kompostosu,tavuk çorbası,ıspanak,Bol bol su,kıvırcık salatası çok işe yarıyor kuzum.

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Bir kere mamadan birşey olmaz canım.Sütünü artırmak için kayısı kompostosu,tavuk çorbası,ıspanak,Bol bol su,kıvırcık salatası çok işe yarıyor kuzum.
Canım sütüm iyide işte gündüz durmadan uyuyo iki saatte bi kadiriyorum emziriyorum geri telrqr uyuyo gecede aksam olunca uyaniyo hiç uyumuyor durmadan emiyo gece oluncada mecburen vermek zorunda kaliyorum valla istemeye istemeye😞😞

Özlem333

Kayıtlı Üye
rank
Bence vermemelisiniz mamanın akişkanlığına alisirsa meme reddi yaşarsınız siz öyle düşünüyorsunuz ama bunu 1 aylık süreçte tartı belirler sütünüzun yetip yetmediğini anne sütü gibisi var mı

...

Moderator
Mod
rank
Canım sütüm iyide işte gündüz durmadan uyuyo iki saatte bi kadiriyorum emziriyorum geri telrqr uyuyo gecede aksam olunca uyaniyo hiç uyumuyor durmadan emiyo gece oluncada mecburen vermek zorunda kaliyorum valla istemeye istemeye😞😞
Benimde ilk çocuğum öyleydi.Gündüz uyur gece uyumazdı.Rabbim kolaylık versin kuzum.

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Bence vermemelisiniz mamanın akişkanlığına alisirsa meme reddi yaşarsınız siz öyle düşünüyorsunuz ama bunu 1 aylık süreçte tartı belirler sütünüzun yetip yetmediğini anne sütü gibisi var mı
Tabiki haklısınız yok ama gece hiç uyumayinca bide durmadan aglayinca insan dayanamiyor evlat iste bakın sabahin bu saati oldu hala ayaktayiz akşamdan beri
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde ilk çocuğum öyleydi.Gündüz uyur gece uyumazdı.Rabbim kolaylık versin kuzum.
Amin vallahi okadar zor ki gerçekten insan bazen dayanamiyor kafami duvarlara vurasım geliyor vallahi sinirden😂😂

Özlem333

Kayıtlı Üye
rank
İnanın bir saate bir sabahlara kadar 1.5 yaşına kadar emzirdigimi bilirim ama mama kesinlikle vermedim vermemenin mükâfatını gördüm ağır hastalık geçirdiğinde anne sütü bağışıklığı fazlasıyla güclendiriyir hastalıklarla mücadele etmede çok fayda sağlıyor m

...

Moderator
Mod
rank
Tabiki haklısınız yok ama gece hiç uyumayinca bide durmadan aglayinca insan dayanamiyor evlat iste bakın sabahin bu saati oldu hala ayaktayiz akşamdan beri
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin vallahi okadar zor ki gerçekten insan bazen dayanamiyor kafami duvarlara vurasım geliyor vallahi sinirden😂😂
Aynen canım gece bende uyanık kaldığım için gündüzleri ayakta uyuyordum😂😂

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Canim benim sütüm yetmesine rağmen ben gece birdefa verirdim çunki buyudukce doymayacak alışsın diye onu da belli bir saati vardı gece ikide verirdim uykuluyken ozaman memegi de bırakmıyordu ve saat iki oldummu mama yi isterdi bilirdi iki oglumada yaptım nasip olursa kizimada yapicam inşallah

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum gunduz uyanık tut altını ac hemen uyanır masaj yap sarki ninni soyle her uyanmasında yarım saatte olsa uyanık tut gece uyanmaz sadece emmeye uyanır gecede sutun bırıkır canım 🤗🤗

Tüm sayfalar yüklendi.