Sütüm yettigini nasıl anlarım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Sütüm yettigini nasıl anlarım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,520 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sütüm yettigini nasıl anlarım
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Duruu

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Canım sütüm iyide işte gündüz durmadan uyuyo iki saatte bi kadiriyorum emziriyorum geri telrqr uyuyo gecede aksam olunca uyaniyo hiç uyumuyor durmadan emiyo gece oluncada mecburen vermek zorunda kaliyorum valla istemeye istemeye😞😞
Onu öyle düşünme bebeğib sütekli memende olmak istiyorsa açlıktan değil bağ kurduğu için de olabilir bebekler yenidoğan döneminde memede kalmayı çok sever canım o onun sana temas ettiği an çünkü. Bebeğinin altını değiştirirken karnına bak iki yana doğru genişliyorsa karnı doymuştur.

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Kafasından anlayabilir sin canim ben ayına göre ilk aylarında 9 10 kez kaka yapiyorsabsknti yok demektir sonraa gittikçe azaliyi
Evet benim bebegimdede öyle oluyor zaten tam altini acıyorum basliyo bekliyorum bekleyince yapmiyo degistirecegim zaman hemn yapiyo inadima yapar gibi bide yapinca gülüyo daha😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.