Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım benim hep öyle büyük ihtimal enfeksiyon olabilir, çünkü suyun geldiği zaman hafif ıslaklık olmaz , zaten suyun gelmiş olsaydı anlardın , benim suyum geldiğinde birkaç dakika boyuncahiç durmamışti
Benim suyum evde gelmeye başladı doğumhaneye girene kadar gelmeye devam etti.Ama yine de bir doktora danış bence su bebek için çok önemli azalması sıkıntı olur
Kokusuz ve renkszi olur benim de yolda yüyürken yarım çay bardağı kdar gelmişti ama benim üstümde pantalon filan hep ıslanmıştı eğer su ise sadece iç çamaşrısın ıslanmaz
Arkadaşlar yazmışlar da ufaktan sızma da olabilir benim öyleydi her kontrole gittiğimde biraz daha azalmış oluyordu sık doktor takibi gerekebilir haftan küçükse kaç haftalıksın
Arkadaşlar yazmışlar da ufaktan sızma da olabilir benim öyleydi her kontrole gittiğimde biraz daha azalmış oluyordu sık doktor takibi gerekebilir haftan küçükse kaç haftalıksın
Kokusuz ve renkszi olur benim de yolda yüyürken yarım çay bardağı kdar gelmişti ama benim üstümde pantalon filan hep ıslanmıştı eğer su ise sadece iç çamaşrısın ıslanmaz