Suyun gelmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Aysima tarafından oluşturulan Suyun gelmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,089 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Suyun gelmesi
Konbuyu başlatan Aysima
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Aysima

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim ilk dogumumda suyum evde geldi ve bi anda hepsi boşalmıştı. Suyumun geldiğini böyle anladım fakat sızıntı şeklinde de gelebiliyormuş bunu yaşayan var mı anlaşılır derecede bisey mi oluyor.

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kızlar benim ilk dogumumda suyum evde geldi ve bi anda hepsi boşalmıştı. Suyumun geldiğini böyle anladım fakat sızıntı şeklinde de gelebiliyormuş bunu yaşayan var mı anlaşılır derecede bisey mi oluyor.
Benim böyle bir deneyimim olmadi canim sancı ve acilma olmustu , bende merak ettim

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Bnde olmuştu ilk çocuğum da bn akıntı sanmıştım megersem suymuş üzerindden 2 hafta geçti doktora gittim suyu kalmamıştı acilen sezeryanla la aldılar hemen

...

Moderator
Mod
rank
41+3 doğdu öyle valla rabbim korudu ne sancı ne bsy o zmn ilk gebeliğimdi tabi ne gebelik takibi biliyordum nede bsy yaşım da küçüktü çok şükür gelip geçti şuan 4.5 yaşında 🥰
MaşaAllah canım.Rabbim hayırlı uzun ömürler versin.😘

Tüm sayfalar yüklendi.