Taciz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Balığın annesi tarafından oluşturulan Taciz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,149 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Taciz
Konbuyu başlatan Balığın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Balığın annesi

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum iyi kurtuluşun Allah kahretsin böyle insanları böyle adeletmi olur idam geri gelmeli hemde çok çabuk geri. Gelmeli biz böyle Bi dünyana evlat getiriyoruz hergün o kadar çok korkuyorum ki bebeğim için nasıl yaparız nasıl böyle insanlardan koruruz bilmiyorum Rabbim sonumuzu hayır etsin hepimizi ve hepimizin evlatlarını korun inşallah 😥😥🤲
Amin 🙏 canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim korusun canım.Okurken ben bile korktum.İyiki söylemişsin ordaki kişilere.Böyle insanlara Rabbim fırsat vermesin.Herzaman birini bulamıyor insan dışarı çıkarken.Geçmiş olsun kuzum.
Çok haklısın canım aslında biliyor musun o anahtarcı hep kapalıydı o saatlerde diyorum ki evsiz bı abi var burada bankamatik lerin orada Allah ne rızık verdiyse inada koyup elimden geldiğince götürüyorum ona belkide Allah verdiklerimi karşıma çıkardı hala sana mesaj yazarken gözlerim doluyor böyle şerefsiz ler korona olup olsun inşallah ❤️

Neyseki farketmissin canım Allah korumuş neler duyuyoruz
Benim karsimdan geliyor diye dikkatimi çekti canım arkamdan gelseydi hiç gormezdim inan Allah a şükürler olsun 🙏❤️

Neyseki farketmissin canım Allah korumuş neler duyuyoruz
Benim karsimdan geliyor diye dikkatimi çekti canım arkamdan gelseydi hiç gormezdim inan Allah a şükürler olsun 🙏❤️
Kadın olmak 😔😔😔 Rabbim korumuş canım benim çok geçmiş olsun tek başımıza markete gidemez olduk ya Allah kötü insanlardan korusun çok kasma kendini bebeğini etkileme
Sağol canım 🙏

Son düzenleme:

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün açlık tokluk kan şekeri yaptırmak için Beylikdüzü devlet hastanesine gittim 5tup kan aldı doktor açken 4 kahvaltı sonrası 2saat sonra 1tup daha aldı cuma gel dedi ilk doğum sezaryen sa 2.de sezaryen doğum olacak dedi normal e yanaşmıyor doktorlar her neyse kizlar hastaneden çıktım ilaçlarımı aldım saat 12:30 falan yürüyorum hastanenin oraları bilenler bilir çarşı böyle işlek karşıdan bı adan 40 yaşlarında siyah şişme mont giymiş kapşonlu bej bı pantalon boyu 170 /180 gibi mavi gözlü beyaz tenli buradan yazıyorum Beykent Beylikdüzü devlet hastanesi yakınlarında oturan arkadaşlarım bilgilensin diye kizlar adam karşımdan geliyo o sıra babam aradı elimde eczane poşetleri var açtım babam la konuşuyorum adam durdu normalde karşıya geçmeli geri döndü ben babamla konuşamadım tel kapandı baktım adam ayağıyla yerdeki yapraklarla oynuyo önümde yuruyo gibi yaptı babam aradı yine 2dk konuştum kizlar kapattı babam ben sanki telefonda konusuyo gibi devam ettim adam yavaşladı yanıma gelmeye çalışınca ben solda bı kulübe var anahtarcı oradaki abilere camdan seslendim adam la göz göze geldik yukarı doğru yürüdü abilere adamı gösterdim olanları anlattım arkamdan geliyordu yanıma gelmeye çalıştı bende sizin yanınıza geldim hamileyim dedim gençler dışarı çıktı o da 200metre yukarıdan geri geliyo kizlar abiler dedi sen yoluna devam et bacım biz onun icabına bakarız gelemez arkandan buradayız dedi kizlar 27haftalik hamileyim ve göbeğim belli oluyor yani abilerde diyorki bu şerefsiz burada ileri geri gidip geliyo bizimde dikkatimizi çekti yürüyüş yapıyor sandık dedi belki yakında otursam o abilere söylemesem apartmana kadar gelecekti dizlerim titredi kalbim nasıl hızlı hızlı carpiyo Türkiye de kadın olmak çok zor hele hamile bı kadına bile böyle pislikce yaklaşmaya çalışıyorlar ya pes diyorum

Kizlar bugün açlık tokluk kan şekeri yaptırmak için Beylikdüzü devlet hastanesine gittim 5tup kan aldı doktor açken 4 kahvaltı sonrası 2saat sonra 1tup daha aldı cuma gel dedi ilk doğum sezaryen sa 2.de sezaryen doğum olacak dedi normal e yanaşmıyor doktorlar her neyse kizlar hastaneden çıktım ilaçlarımı aldım saat 12:30 falan yürüyorum hastanenin oraları bilenler bilir çarşı böyle işlek karşıdan bı adan 40 yaşlarında siyah şişme mont giymiş kapşonlu bej bı pantalon boyu 170 /180 gibi mavi gözlü beyaz tenli buradan yazıyorum Beykent Beylikdüzü devlet hastanesi yakınlarında oturan arkadaşlarım bilgilensin diye kizlar adam karşımdan geliyo o sıra babam aradı elimde eczane poşetleri var açtım babam la konuşuyorum adam durdu normalde karşıya geçmeli geri döndü ben babamla konuşamadım tel kapandı baktım adam ayağıyla yerdeki yapraklarla oynuyo önümde yuruyo gibi yaptı babam aradı yine 2dk konuştum kizlar kapattı babam ben sanki telefonda konusuyo gibi devam ettim adam yavaşladı yanıma gelmeye çalışınca ben solda bı kulübe var anahtarcı oradaki abilere camdan seslendim adam la göz göze geldik yukarı doğru yürüdü abilere adamı gösterdim olanları anlattım arkamdan geliyordu yanıma gelmeye çalıştı bende sizin yanınıza geldim hamileyim dedim gençler dışarı çıktı o da 200metre yukarıdan geri geliyo kizlar abiler dedi sen yoluna devam et bacım biz onun icabına bakarız gelemez arkandan buradayız dedi kizlar 27haftalik hamileyim ve göbeğim belli oluyor yani abilerde diyorki bu şerefsiz burada ileri geri gidip geliyo bizimde dikkatimizi çekti yürüyüş yapıyor sandık dedi belki yakında otursam o abilere söylemesem apartmana kadar gelecekti dizlerim titredi kalbim nasıl hızlı hızlı carpiyo Türkiye de kadın olmak çok zor hele hamile bı kadına bile böyle pislikce yaklaşmaya çalışıyorlar ya pes diyor

Kizlar bugün açlık tokluk kan şekeri yaptırmak için Beylikdüzü devlet hastanesine gittim 5tup kan aldı doktor açken 4 kahvaltı sonrası 2saat sonra 1tup daha aldı cuma gel dedi ilk doğum sezaryen sa 2.de sezaryen doğum olacak dedi normal e yanaşmıyor doktorlar her neyse kizlar hastaneden çıktım ilaçlarımı aldım saat 12:30 falan yürüyorum hastanenin oraları bilenler bilir çarşı böyle işlek karşıdan bı adan 40 yaşlarında siyah şişme mont giymiş kapşonlu bej bı pantalon boyu 170 /180 gibi mavi gözlü beyaz tenli buradan yazıyorum Beykent Beylikdüzü devlet hastanesi yakınlarında oturan arkadaşlarım bilgilensin diye kizlar adam karşımdan geliyo o sıra babam aradı elimde eczane poşetleri var açtım babam la konuşuyorum adam durdu normalde karşıya geçmeli geri döndü ben babamla konuşamadım tel kapandı baktım adam ayağıyla yerdeki yapraklarla oynuyo önümde yuruyo gibi yaptı babam aradı yine 2dk konuştum kizlar kapattı babam ben sanki telefonda konusuyo gibi devam ettim adam yavaşladı yanıma gelmeye çalışınca ben solda bı kulübe var anahtarcı oradaki abilere camdan seslendim adam la göz göze geldik yukarı doğru yürüdü abilere adamı gösterdim olanları anlattım arkamdan geliyordu yanıma gelmeye çalıştı bende sizin yanınıza geldim hamileyim dedim gençler dışarı çıktı o da 200metre yukarıdan geri geliyo kizlar abiler dedi sen yoluna devam et bacım biz onun icabına bakarız gelemez arkandan buradayız dedi kizlar 27haftalik hamileyim ve göbeğim belli oluyor yani abilerde diyorki bu şerefsiz burada ileri geri gidip geliyo bizimde dikkatimizi çekti yürüyüş yapıyor sandık dedi belki yakında otursam o abilere söylemesem apartmana kadar gelecekti dizlerim titredi kalbim nasıl hızlı hızlı carpiyo Türkiye de kadın olmak çok zor hele hamile bı kadına bile böyle pislikce yaklaşmaya çalışıyorlar ya pes diyorum
Yine ki öldürmeye kesmeye kalkmamış artık ona dua eder olduk samuray kılıcı ile bayanı sokak ortasında kesen adam aklıma geldi okudukça adamlar rahat ceza indirim uygulaması aliyolar artık millete normal geliyo taciz etmek takip etmek öldürmek yazık kadınların haline

Yine ki öldürmeye kesmeye kalkmamış artık ona dua eder olduk samuray kılıcı ile bayanı sokak ortasında kesen adam aklıma geldi okudukça adamlar rahat ceza indirim uygulaması aliyolar artık millete normal geliyo taciz etmek takip etmek öldürmek yazık kadınların haline
Kız ne olacak giy takım elbiseyi pişmanım de al sana iyi hal indirimi.
Bu adamlara bide avukat atıyorlar insanı hak adı altında. İşledikleri suç insanı bı suçmuş gibi. daldan meyve koparmış gibi muamele ediyorlar ya akıl alır gibi değil

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Kız ne olacak giy takım elbiseyi pişmanım de al sana iyi hal indirimi.
Bu adamlara bide avukat atıyorlar insanı hak adı altında. İşledikleri suç insanı bı suçmuş gibi. daldan meyve koparmış gibi muamele ediyorlar ya akıl alır gibi değil
Anlamıyorum bu devletin kadınlara çocuklara olan düşmanlığını herkes sanki kadınların kökünü kurutmak için uğraşıyor milyonlarca kadın ölüyor kız çocuklarına tecavüz ediliyor üstüne birde indirim aliyolar gerçekten anlamıyorum bu kadın düşmanlığı niye bir insanın ölümünden sorumlu olan bir varlık nasıl indirim alabilir suçu nasıl hafifletilebilir, nasıl böyle bişey olabilir valla aklım almıyor

Son düzenleme:
Anlamıyorum bu devletin kadınlara çocuklara olan düşmanlığını herkes sanki kadınların kökünü kurutmak için uğraşıyor milyonlarca kadın ölüyor kız çocuklarına tecavüz ediliyor üstüne birde indirim aliyolar gerçekten anlamıyorum bu kadın düşmanlığı niye bir insanın ölümden sonra nasıl indirim alınabilir nasıl böyle bişey olabilir valla aklım almıyor
Devlet kadının soyu tükenmeden koruma yasasını çıkarsa bizde görebilsek keşke. Hadi devleti geçtim bu davalara bakan hakimlere ne demeli çoğu davada hakim kanaatine göre ceza veriyor böyle caniler nasıl indirim alıyor aklın sınırlarını zorluyor bu kararlar. Konunun ne olursa olsun hiç mi empati kuramaz insan. Bu caniler yarın öbür gün serbest kalınca yine kaldıkları yerden aynı pislikleri yapmaya devam edecek sıradaki mağdur kim olacak belli değil

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Devlet kadının soyu tükenmeden koruma yasasını çıkarsa bizde görebilsek keşke. Hadi devleti geçtim bu davalara bakan hakimlere ne demeli çoğu davada hakim kanaatine göre ceza veriyor böyle caniler nasıl indirim alıyor aklın sınırlarını zorluyor bu kararlar. Konunun ne olursa olsun hiç mi empati kuramaz insan. Bu caniler yarın öbür gün serbest kalınca yine kaldıkları yerden aynı pislikleri yapmaya devam edecek sıradaki mağdur kim olacak belli değil

Benim görme gibi pek umudum yokda inşallah cocuklarimiz görür ben sokakta yürürken korkuyorum paranoyak oldum sanki biri gelip bana bişey yapacak benide kesecek gibi geliyor ölüp gidiyorsun herkes indirim alıp hayatına devam ediyo vah gidene Allahım bütün kadınları kız çocuklarını hayvanları korusun amin🤲🤲

Benim görme gibi pek umudum yokda inşallah cocuklarimiz görür ben sokakta yürürken korkuyorum paranoyak oldum sanki biri gelip bana bişey yapacak benide kesecek gibi geliyor ölüp gidiyorsun herkes indirim alıp hayatına devam ediyo vah gidene Allahım bütün kadınları kız çocuklarını hayvanları korusun amin🤲🤲
Amiiinnn Allah bizim dogurduklarimizida canı yanan olmaktanda can yakan olmaktanda korusun hayırlı merhametli vicdanlı insan olmayı nasip etsin

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Amin ❤️🙏

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Ceza alicagimida bilsem biber gazim ve şok cihazi tasimayi ihmal edemem cezasi neyse oderim hamile olmasak neyse bu şekilde kaçmaya falan kalkarız ama hamileyiz adım zor atıyoruz.geçen eşimle dışarı çıktık alışverişe bi an sadece bi an elini bıraktı 3 adım geri tezgahın başında kalmış bu anda gelip sarıldı omzuma eşim vuracaktim dedi napiyosun hayatim dedim başkası sandım.ben varken biri sana yanasabilirmi korkma.evet o varken kimse yanaşamaz ama o yokken... okadar korkmusuz ki artık kocama vurcaktim ya

Sha

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim korusun cnm zaman deıl aslında ınsanlar pıs olmus kadın olmak zor cocuk olmak zor Allahım hepımızı korusun evlatlarımızı ailemızı

Tüm sayfalar yüklendi.