Kızlar kadınların kızların işi cok zor. Sadce bu ülkede değil her yerde zor inanın. Yasa masa her sey bos kadın olarak kendimizi anne olarak da ewlatlarımızı korumalıyız gözü coook acık olmalıyız. Erkek cocuklarına bile nefis indiriyor bu serefsizler. İş böleyken okula giden yolda oynayan vs parkta oynayan cocuklara dikkat edelim. Baslarından ayrılmayalım lütfen. Gecen eşimle cocujkarı parka götürdük bizde bankta otıruyoz onlara bakıyoz. Bi tane temizlik personelimi neidüğü bellisiz adamın biri de parkta öteki bankta 2 80 yatıyo. Sigara yakmıs cocuklara bakıyo bakıyo bakıyo.bu arada parkta bi tek veli olarak biz varız. Hepsi cocuk kız erkek karısık oynıyırlar. Eşime dedim bunların aileleri ne bok yiyo acabada bu cocukları gözetmio böle basıbos bırakmıs. Tabi adama da bakıyız biz dikkatle. Eşim gıcıklandı. Adamın yanına gitti dedi sen nabıosun parkta. E abi yatuyorum dio. Burası otel değil kalk baska yerde yat senin evin yerin yok mu seni önce belediyeye sonrada polise şikayet ederim. Onlar gelene kadar da seni bi güzel pataklarım burda dedi. Adam ya sen ne karısıyon be falan dedi eşim de teli cıkardı şimdi arıyorum polisi deyince götü tutuştu abi ayagı cekmeye basladı. Git bask yerde yat dedi eşim o da tmm abi dedi gitti. İnanın giderken daha gözü oradaki cocuklardaydı. Ben cok korktum biz gittikten sonra bişi yapar cocuklara die. Tabi biz bi saat sonra ewe geldik ve bnm aklım hala o cocukkarda. Yani allah cezasını versin böle pis zihniyetlerin ve böle gerizekalı anne babaların. Rabbim bunlara cocuk veriyo bunlar da böle heder ediyo masum yavruları