Adet takvimi uygulamalari var cnm ondan indrip bkabilirsin yumurtlama gunune
Ezgielvin Moderator Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 888 22 Mart 2021 #11 Adet takvimi uygulamalari var cnm ondan indrip bkabilirsin yumurtlama gunune
AmineErva'm Kayıtlı Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 783 19 Nisan 2021 #12 Şirin' Alıntı: Bence en iyisi ovulasyon testi alın netten kullanımına bakın öyle değerlendirin.ben iki gebeliğim de kullandım. Genişletmek için tıkla ... Merhablar ben bisey sormak istiyorum ovulasyon testi hakkinda mesab atabilir miym yada post actim yeni bakar msnz rica etsem
Şirin' Alıntı: Bence en iyisi ovulasyon testi alın netten kullanımına bakın öyle değerlendirin.ben iki gebeliğim de kullandım. Genişletmek için tıkla ... Merhablar ben bisey sormak istiyorum ovulasyon testi hakkinda mesab atabilir miym yada post actim yeni bakar msnz rica etsem
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,821 19 Nisan 2021 #13 Adetten hemen sonra gir cnm hamile kalma olsalığın yüksek olur
S Selda Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 108 19 Nisan 2021 #14 merve345' Alıntı: Arkadaslar yarin regl gunum regl gununden kac gun sonra ilskiye girmeliyim? Genişletmek için tıkla ... 14 gun canım
merve345' Alıntı: Arkadaslar yarin regl gunum regl gununden kac gun sonra ilskiye girmeliyim? Genişletmek için tıkla ... 14 gun canım