Sorum var Tanışalım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗 tarafından oluşturulan Tanışalım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 710 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tanışalım
Konbuyu başlatan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kızlar slm bn yeni uye oldum 3 aylık bir kızım var Buglemim bn mardinliyim eşimin işi gereği afyonda yaşıyoruz yaşım 25 ismim banu buglemim ilk bebeğim başka yok sizler nerdensiniz tanışalım
Merhaba canım adım hülya hamileydim kaybettim 24 yasindayim erzurumluyum aslen 3 senelik evliyim aramıza hoşgeldin canım 😍💋💕🥰

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Merhaba çiçeğim aramıza hoşgeldin ben merve 26 yaşımdayım aslen Sivaslıyım eşimin işi gereği Kastamonu da yaşıyorum 72 günlük dünyalar tatlısı bir oğlum var

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kızlar slm bn yeni uye oldum 3 aylık bir kızım var Buglemim bn mardinliyim eşimin işi gereği afyonda yaşıyoruz yaşım 25 ismim banu buglemim ilk bebeğim başka yok sizler nerdensiniz tanışalım
Merhaba hos geldin❤ben yildiz
21 yaşindayim 1 kizim var rusiyada yaşyorim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cokdandir takib ediyorsun dimi? Yeni gelenler adete fotograf eklemekde zorlaniyor😊

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kuzum hoşgeldin aramıza. Ben Ayşenur 21 yaşındayım Kırklareli'nde oturuyorum 5 aylık dünya tatlısı bir yakışıklı oğlum var Kayra ateş 😍😍. İlk bebeğin

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Aramıza hosgeldin canimm ben demet 29 yaşındayım 2 yaşında oğlum var şuan 35 haftalik hamileyim ❤️🥰memnun oldum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar