Hosbukduk cnm rabbim kucağında gostersinHoşgeldın canım
Ben rabıa 26 yasındayım İstanbul'da yasıyorum
Serra Hüma ma hamıleyım çok şükür 44 günümüz kaldı
Meraba kuzum masallhh hosbukdukMerhaba kuzum hoşgeldin aramıza. Ben Ayşenur 21 yaşındayım Kırklareli'nde oturuyorum 5 aylık dünya tatlısı bir yakışıklı oğlum var Kayra ateş. İlk bebeğin

Hoşbuldum cnm maşallahAramıza hosgeldin canimm ben demet 29 yaşındayım 2 yaşında oğlum var şuan 35 haftalik hamileyimmemnun oldum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hoşbuldum cnm merabaMerhaba canım hoşgeldinBen Hasret 25 yaşımdayım. 5 yaşında Agrin adında tatlı bir kızım var, 32 haftalık hamile olduğum Allah nasip ederse adını Zerya koyacağım bir kızım daha var
Çok memnun oldum
![]()
Kuzum bende zorlaniyorum atmakta lakin karistiridm baktım ve yaptim oldu yani yeniyim diye zmnla durumlara bebisimi kendimide atcamCanimyani cok arkadas fotograf atmakda zorlaniyor sen kimseye sormadan kendin yapmisin oylesune yazdim canm bisey olmamis
![]()
Kuzum bende zorlaniyorum atmakta lakin karistiridm baktım ve yaptim oldu yani yeniyim diye zmnla durumlara bebisimi kendimide atcamCanimyani cok arkadas fotograf atmakda zorlaniyor sen kimseye sormadan kendin yapmisin oylesune yazdim canm bisey olmamis
![]()
Ben başkası deilim çok basit kuzum katması googleden deneyim dedim oldu şifre e posta ile girdim degistim yaniCanimyani cok arkadas fotograf atmakda zorlaniyor sen kimseye sormadan kendin yapmisin oylesune yazdim canm bisey olmamis
![]()