Sorum var Tanışalım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗 tarafından oluşturulan Tanışalım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 710 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tanışalım
Konbuyu başlatan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗
Hoşgeldın canım
Ben rabıa 26 yasındayım İstanbul'da yasıyorum
Serra Hüma ma hamıleyım çok şükür 44 günümüz kaldı
Hosbukduk cnm rabbim kucağında gostersin
Merhaba kuzum hoşgeldin aramıza. Ben Ayşenur 21 yaşındayım Kırklareli'nde oturuyorum 5 aylık dünya tatlısı bir yakışıklı oğlum var Kayra ateş 😍😍. İlk bebeğin
Meraba kuzum masallhh hosbukduk 🙏🙏💐💐
Aramıza hosgeldin canimm ben demet 29 yaşındayım 2 yaşında oğlum var şuan 35 haftalik hamileyim ❤️🥰memnun oldum
Hoşbuldum cnm maşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba canım hoşgeldin ☺️ Ben Hasret 25 yaşımdayım. 5 yaşında Agrin adında tatlı bir kızım var, 32 haftalık hamile olduğum Allah nasip ederse adını Zerya koyacağım bir kızım daha var🥰 Çok memnun oldum☺️
Hoşbuldum cnm meraba

Canim 😍 yani cok arkadas fotograf atmakda zorlaniyor sen kimseye sormadan kendin yapmisin oylesune yazdim canm bisey olmamis🍒🌹
Kuzum bende zorlaniyorum atmakta lakin karistiridm baktım ve yaptim oldu yani yeniyim diye zmnla durumlara bebisimi kendimide atcam

Canim 😍 yani cok arkadas fotograf atmakda zorlaniyor sen kimseye sormadan kendin yapmisin oylesune yazdim canm bisey olmamis🍒🌹
Kuzum bende zorlaniyorum atmakta lakin karistiridm baktım ve yaptim oldu yani yeniyim diye zmnla durumlara bebisimi kendimide atcam

Ben başkası deilim çok basit kuzum katması googleden deneyim dedim oldu şifre e posta ile girdim degistim yani

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar