Amin cümlemizin inşallah kuzum
Hoşbulduk canım benim
Rabbim evlatlarına hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
Hoşbulduk canım benim
Rabbim evlatlarına hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
Maşallah hayırlısı ile kucağına al canim 35 haftalık benimki artık zor Allah yardımcmız olsunSelamün aleyküm cici anneler aranızda yeniyim
7aylik evliyim 13+2gebryim veee ikizlere hamileyim
Çok bulantım oluyor sizde nasıl gidiyor
Aleyküm selam canım bende oğlumda beş ay çektim tost ve yoğurt çorbası dışında bişey yiyemiyordum baya da kilo vermiştim ama bu gebelikte şükğr tiksinme olmadı sadece arada bulantı var o kadar daha yeniyim inşallah ilerleyen zamanlarda da olmazSelamün aleyküm cici anneler aranızda yeniyim
Ay inşallah cnmAleyküm selam canım bende oğlumda beş ay çektim tost ve yoğurt çorbası dışında bişey yiyemiyordum baya da kilo vermiştim ama bu gebelikte şükğr tiksinme olmadı sadece arada bulantı var o kadar daha yeniyim inşallah ilerleyen zamanlarda da olmaz
Az kalmış doğumuna cnm rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahMaşallah hayırlısı ile kucağına al canim 35 haftalık benimki artık zor Allah yardımcmız olsun
Amin kuzum inşallah biraz daha geçsin atlatırsın sonra doya doya ye kiloya takma zaten fazla kilo almıyorsun ilk zaman yemediğin içinAy inşallah cnm
Darısı bana inşallah
Çok zor geçiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Az kalmış doğumuna cnm rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
We aleykum selam hg tatl aramyza ben 10 yıllık evlıyım 3 cocuk annesıyım buyuk oglum 9 yasında kızım 7 yasında kucuk pasam 9+3 haftalık su an tatlım ben hıc kusma ıstahsızlık yasamadım hamılelıgım boyunca aksına baya ıstahlı olurum herseyı yıyerım ınsallah sende tez zamanda atlatırsın mınıcık yavrularını sag salım kucağına al canım benımSelamün aleyküm cici anneler aranızda yeniyim
Ayy inşallah cnm ya günüm açlıkla geçiyorWe aleykum selam hg tatl aramyza ben 10 yıllık evlıyım 3 cocuk annesıyım buyuk oglum 9 yasında kızım 7 yasında kucuk pasam 9+3 haftalık su an tatlım ben hıc kusma ıstahsızlık yasamadım hamılelıgım boyunca aksına baya ıstahlı olurum herseyı yıyerım ınsallah sende tez zamanda atlatırsın mınıcık yavrularını sag salım kucağına al canım benım
Oyyyy canim benim aramiza hoşgeldin cinsiyetleri belli miSelamün aleyküm cici anneler aranızda yeniyim
2 gün önce detaylı ultrasyona girdim büyük ihtimalle erkek dediOyyyy canim benim aramiza hoşgeldin cinsiyetleri belli mi
İnşallah cnm bi atlatsaydikAmin kuzum inşallah biraz daha geçsin atlatırsın sonra doya doya ye kiloya takma zaten fazla kilo almıyorsun ilk zaman yemediğin için