Sorum var Tansiyon olup normal doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alid52 tarafından oluşturulan Tansiyon olup normal doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 752 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tansiyon olup normal doğum
Konbuyu başlatan Alid52
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iki kız annesi💕🌺

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Cnm kusura bakma ama sana birşey diyecem yoksa içimde kalacak valla😏
Senin bütün postlara verdiğin cevap hep aynı😒 bilgim yok 🤷fikrim yok diyorsun ne biliyorsun pardon da yani cidden artık dikkatini çekiyor yani bilgin yoksa yazmazsın bizimde olmadığında yazmıyoruz posta yani bilmediğini yazmama gerek yokki🤷

iki kız annesi💕🌺

Kayıtlı Üye
rank
Cnm kusura bakma ama sana birşey diyecem yoksa içimde kalacak valla😏
Senin bütün postlara verdiğin cevap hep aynı😒 bilgim yok 🤷fikrim yok diyorsun ne biliyorsun pardon da yani cidden artık dikkatini çekiyor yani bilgin yoksa yazmazsın bizimde olmadığında yazmıyoruz posta yani bilmediğini yazmama gerek yokki🤷
Napayım canm bilmediğim bi konuda yanlış bilgimi vereyim girip bakıyorum posta bilmiyorsam cevapsız bırakmıyorum en azından hem bildiklerime de cevap yazıyorum zaten ne biliyorsun derken herkesin bilgisi kendine bu seni ne bağlıyo pardon da 😃

廾 azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Napayım canm bilmediğim bi konuda yanlış bilgimi vereyim girip bakıyorum posta bilmiyorsam cevapsız bırakmıyorum en azından hem bildiklerime de cevap yazıyorum zaten ne biliyorsun derken herkesin bilgisi kendine bu seni ne bağlıyo pardon da 😃
Canım yanlış anlama ama şimdi bir şeyi merak edip soru soruyorsun bildirim geliyor heyecanla açıyorsun bilmiyorum yazıyor onun yerine sadece beğensen ya da yazmasan bence daha iyi olabilir

iki kız annesi💕🌺

Kayıtlı Üye
rank
Canım yanlış anlama ama şimdi bir şeyi merak edip soru soruyorsun bildirim geliyor heyecanla açıyorsun bilmiyorum yazıyor onun yerine sadece beğensen ya da yazmasan bence daha iyi olabilir
Anlamam canm sağol bak bunu anlarım haklısın öyle yaparım bundan sonra ama öyle bilmiş bilmiş yorum yapılırsa cevabınıda veririm öyle herşeye konuşulmasını sevmem

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar