Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bendede aynı sorun 25 haftalık olduk tam 3 aydır aynı sorunla uğraşıyoruz öğle durumda iki kaşık pekmez içiyorum eğer tansiyon düştüğünde ise kafamın arkasına buz torbası bağlayıp bir iki saat uzanıyorum gözlerim kapalı denemeni tavsiye ederim sonrasında tansiyon yerine geliyor ama yorgunluk halsizlik beter durumda
Öncelikle kan değerlerine baktır canım kansızlık, vitaminsizlik olabilir. Şeker için az az sık sık yemek ye, tansiyon için ayaklarını uzatarak otur ayaklarının altına yastık koy yada sol tarafına uzan, düştüğü zaman tuzlu bişeyler ye geçmiş olsun
Bnde bir hafta baş dönmesi baş ağrısı yaşadım tansiyonum düşüyor sandim tuzlu ayran içiyordum birgun cok kotu olduğum surumu kaybettim hastaneye gittim tansiyonum 18 olmus direk başka hastaneye sevk ettiler sonra ztn gözetim altında aldılar en sonda da doğum yaptim yani ne olursa olsun mutlaka doktora git onlar daha iyi bilir seni yönlendirler dikkat et
Ben doktora gittim zaten doktorlar herseye baktılar kansızlık ve vitaminsizlik fln yokmuş doktora gittiğimde bişey yapmiyolar sadece boş serum takiyolar eve yolluyolar o yüzden artık evde böyle doğal yollarla ayakta durcam