Tecrübeli anneler bi bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep'in annesii tarafından oluşturulan Tecrübeli anneler bi bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,056 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tecrübeli anneler bi bakar mısınız
Konbuyu başlatan Zeynep'in annesii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep'in annesii

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Tamamdır teşekkür ederim 😃
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim 🙂

Teşekkür ederim alerjik bebekti o yüzden herşeyi çok düşünüyorum
Rica ederim kuzum ❤️

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Aynen ayrı hiç birşey yapıp verme canım siz ne yiyorsanız çocuğunada onu ver sonradan öyle alışıyorlar
Teşekkür ederim 🙂

Canım benim eşim 10 aylik oğluma çikolata veriyor, verme diyorum ama veriyor ne kadar yiyecek sanki bisey olmaz diyor . Oğlum da maşallah nasil yiyor şap şupp 😄 Tatlı şeyleri çok seviyor, çikolatanın 1/4 üne kadar izin veriyorum yine de fazla almasın diye. Aslında hiç yemese daha iyi de elimizde görüyor istiyor, çok az veriyoruz artık.
Benim kızım alerjik bir bebekti halen bazı şeylere devam ediyor o yüzden biz hep ondan gizli yiyoruz 😞

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba benin kızım 14 aylık 1 yaş kontrolünde doktorumuz sizinle sofraya oturabilir artık ona özel yemek yapmana gerek yok demişti ama benim sorum şu ben kızıma ara öğün olarak evde yaptığım kekten vermek istiyorum ama içindeki şeker oranı ona sağlıksız olur mu ? vereyim mi yoksa ona ayrı kek mi yapayım
Zaten onun yiyeceği ne kadar ki kuzum bişey olmaz bence ver😊 meyve sularında bile ne kadar şeker var ona bakarsan😊😊

Merhaba benin kızım 14 aylık 1 yaş kontrolünde doktorumuz sizinle sofraya oturabilir artık ona özel yemek yapmana gerek yok demişti ama benim sorum şu ben kızıma ara öğün olarak evde yaptığım kekten vermek istiyorum ama içindeki şeker oranı ona sağlıksız olur mu ? vereyim mi yoksa ona ayrı kek mi yapayım
Verebilirsin canım çünkü artık büyük ve ayrı bişey yapmana gerek yok🌸

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Aynen ayrı hiç birşey yapıp verme canım siz ne yiyorsanız çocuğunada onu ver sonradan öyle alışıyorlar
benim bebegim 10 aylik şimdiden sofraya beraber oturuyoruz herşeyden ağzina veriyorum zaten alişmiş sofraya oturtmadigim zaman yada yemek vermedigim zaman bağriyo ağliyo benide sofraya alin acim aç dercesine🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.