Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iyi aksam lar arkdaslar 36 haftalik hamileyim bigunku doktor kontrolum vardi bebek makattan geliyor dedi sezaryen olabilorsn dedi Boyle yasayan varmi diger dogimlarim normal sezaryen den cok korkiyrm Boyle diyip te duselen varmi
Iyi aksam lar arkdaslar 36 haftalik hamileyim bigunku doktor kontrolum vardi bebek makattan geliyor dedi sezaryen olabilorsn dedi Boyle yasayan varmi diger dogimlarim normal sezaryen den cok korkiyrm Boyle diyip te duselen varmi
Bende daha 31 hafta 3 günlük hamileyim bana da bebek ters seni normal doğum yaptıramam bebek iki uç hafta içinde dondu dondu yoksa sezeryan dedi doktorum ve ben ilk defa doğum yapıcam bende çok korkuyorum
Korkmayın kızlar genelde öyle olur dönme ihtimali de var benim 36 haftada dönmüştü doğuma kadar vakti var hemen sezeryan derler kabul etmeyin çok gerekli olmadığı sürece. Siz yürüyüş yapın
Ben yaşadım ilk doğumum nomral oldu 2 ci bebeyim makat gelişiydi doğuma kadar döne bilir dediler 40 + haftaya kadar bekledim dönmedi doktorum istersen nomral deneyelim olmassa sezeryan yapalım dedi. Ben kabul etmedim. 3 kilo 820 qram doğdu kızım sezaryen doğum yaptım. iykinde normal doğum denemişim. sağ salim kucağınıza alın İnşallah
Epidural sezeryan yaptım ben. normal doğuma bakınca hiç bir kötü tarafı yoktu benim için. Normal doğumda 12 saatden fazla sancı çektim çok dikişim oldu 2 hafta ağrıdan öldüm öldüm dirildim kabus gibiydi o süreç. Sezeryanda ilk gün renimasyonda kaldım. 8 saat hiç bir ağrı hissetmiyorsun. Ayaklarını bacaklarını hissetmiyorsun. sonra hissetdiyinde karnını boğlıyolar ve ilk yürüyüş biraz ağrılı oluyor. ağrı kesici veriyorlardı iyne ve tablet şeklinde zamanı geçdiyinde karnımda çok kötü ağrılar oluyordu doğum sancısına benzer. iyneyi vurunca geçiyordu bide karnıma küçük iyneler günde 1 kez 10 gün vudular 5 gün hastanede kaldım çıkıncada eve annem vurdu. Hantanede bebeyime kendim bakıyordum. benim için zor olan şey evde başka çocuğumda vardı 1 yaş 10 aylık. ve hala bez takıyorum altını yıkamak felan lazım oluyor eyer yanımda annem olmasaydı büyük ihtimmalle dikişim felan patlardı benim için zor olurdu her insanın bünyüsi farklı başka birinede normal doğum kolay geçe biliyor benim için sezeryan doğum kolaydı
Ben doğumdan önce sancıda çok acı çektim doğumdan sonrada dikişlerim çok fena acıyordu ambulans felan çağırdığımı hatırlıyorum o derece. Sezaryan benim için daha kolaydı korkulacak bişey deyildi neyinden korkuyorsun daha çok?