Sorum var Ters

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Adıgüzel tarafından oluşturulan Ters başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 511 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ters
Konbuyu başlatan Adıgüzel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Adıgüzel

Adıgüzel

Kayıtlı Üye
rank
Iyi aksam lar arkdaslar 36 haftalik hamileyim bigunku doktor kontrolum vardi bebek makattan geliyor dedi sezaryen olabilorsn dedi Boyle yasayan varmi diger dogimlarim normal sezaryen den cok korkiyrm Boyle diyip te duselen varmi

Hul

Kayıtlı Üye
rank
Iyi aksam lar arkdaslar 36 haftalik hamileyim bigunku doktor kontrolum vardi bebek makattan geliyor dedi sezaryen olabilorsn dedi Boyle yasayan varmi diger dogimlarim normal sezaryen den cok korkiyrm Boyle diyip te duselen varmi
Bende daha 31 hafta 3 günlük hamileyim bana da bebek ters seni normal doğum yaptıramam bebek iki uç hafta içinde dondu dondu yoksa sezeryan dedi doktorum ve ben ilk defa doğum yapıcam bende çok korkuyorum

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Korkmayın kızlar genelde öyle olur dönme ihtimali de var benim 36 haftada dönmüştü doğuma kadar vakti var hemen sezeryan derler kabul etmeyin çok gerekli olmadığı sürece. Siz yürüyüş yapın

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Ben yaşadım ilk doğumum nomral oldu 2 ci bebeyim makat gelişiydi doğuma kadar döne bilir dediler 40 + haftaya kadar bekledim dönmedi doktorum istersen nomral deneyelim olmassa sezeryan yapalım dedi. Ben kabul etmedim. 3 kilo 820 qram doğdu kızım sezaryen doğum yaptım. iykinde normal doğum denemişim. sağ salim kucağınıza alın İnşallah 🤲

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Amin ALLAH razi olsun sezaryen kotu tarafi nedir bi aciklarmisin
Epidural sezeryan yaptım ben. normal doğuma bakınca hiç bir kötü tarafı yoktu benim için. Normal doğumda 12 saatden fazla sancı çektim çok dikişim oldu 2 hafta ağrıdan öldüm öldüm dirildim kabus gibiydi o süreç. Sezeryanda ilk gün renimasyonda kaldım. 8 saat hiç bir ağrı hissetmiyorsun. Ayaklarını bacaklarını hissetmiyorsun. sonra hissetdiyinde karnını boğlıyolar ve ilk yürüyüş biraz ağrılı oluyor. ağrı kesici veriyorlardı iyne ve tablet şeklinde zamanı geçdiyinde karnımda çok kötü ağrılar oluyordu doğum sancısına benzer. iyneyi vurunca geçiyordu bide karnıma küçük iyneler günde 1 kez 10 gün vudular 5 gün hastanede kaldım çıkıncada eve annem vurdu. Hantanede bebeyime kendim bakıyordum. benim için zor olan şey evde başka çocuğumda vardı 1 yaş 10 aylık. ve hala bez takıyorum altını yıkamak felan lazım oluyor eyer yanımda annem olmasaydı büyük ihtimmalle dikişim felan patlardı benim için zor olurdu her insanın bünyüsi farklı başka birinede normal doğum kolay geçe biliyor benim için sezeryan doğum kolaydı 😄

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Daha once 3 normal dogum yaptim doguma kadar kotuydu sancisi dogum yapinca geciydu sezaryen olmak beni cok korkutyr
Ben doğumdan önce sancıda çok acı çektim doğumdan sonrada dikişlerim çok fena acıyordu ambulans felan çağırdığımı hatırlıyorum o derece. Sezaryan benim için daha kolaydı korkulacak bişey deyildi neyinden korkuyorsun daha çok?

Adıgüzel

Kayıtlı Üye
rank
Daha once olmadim nasil bisey bilmyrm bide evde bekle yen UC cocugun var ve bakick kimse yok cabuk toparlanirmiyim kalkabilirim

Tüm sayfalar yüklendi.