Yaa maşallah ne okudun canımay canim benim iyki varsinne guzel 2019 dan 2019 da ben okul mezunuydum
Yaa maşallah ne okudun canımay canim benim iyki varsinne guzel 2019 dan 2019 da ben okul mezunuydum
Canım benim herşey gönlünce olsun inşallah ben bundan önceki yavrumu doğumdan 6 gün sonra kaybettim şükür rabbim verdi bir tane dahaKızlar bu uygulamadan çok şey öğrendim malum öyle her konuda bilgimiz olmayabiliyo bazen tecrübeli anneler çok yardımcı oldular Allah hepinizden razı olsun inşallah iyiki bu uygulama var 2019dan beri kullanıyordum uygulamayı ama bebeğimi kaybettiğim için artık yazmaya soru sormaya hevesim kalmamıştıSonra Allah bı daha nasip etti bana çok şükür sonradan yine kullanmaya başladım iyikide kullanmışım iyiki varsınız hepinize çok teşekkür ediyorum
Ya cok üzüldümCanım benim herşey gönlünce olsun inşallah ben bundan önceki yavrumu doğumdan 6 gün sonra kaybettim şükür rabbim verdi bir tane daha
Rabbim sana bagışlasın inşAllahCanım benim herşey gönlünce olsun inşallah ben bundan önceki yavrumu doğumdan 6 gün sonra kaybettim şükür rabbim verdi bir tane daha
Çok şükür adına sevindim canım benim Allah razı olsunCanım benim herşey gönlünce olsun inşallah ben bundan önceki yavrumu doğumdan 6 gün sonra kaybettim şükür rabbim verdi bir tane daha
Hep mutlu ol iyi düşün iyi olsun canım benimÇok şükür adına sevindim canım benim Allah razı olsun
2019 da orta okulu bitirdim 2021 ci ilede hemiseligi bitirdim bitrer bitirmez evlendimYaa maşallah ne okudun canım
Evet kuzum bu uygulamadan hepimiz çok şey öğrendik öğrettik duyduk yeri geldi kırıldık yeri geldi güldük sakalastik rabbim iyi insanlari hep karşımiza çıkarsin inşallah Allah sendende razı olsun ne güzel Rabbime şükürler olsun sana tekrar anneliği tattirmis seni o kapıda bırakmamis isteyen herkese nasip etsin inşallahKızlar bu uygulamadan çok şey öğrendim malum öyle her konuda bilgimiz olmayabiliyo bazen tecrübeli anneler çok yardımcı oldular Allah hepinizden razı olsun inşallah iyiki bu uygulama var 2019dan beri kullanıyordum uygulamayı ama bebeğimi kaybettiğim için artık yazmaya soru sormaya hevesim kalmamıştıSonra Allah bı daha nasip etti bana çok şükür sonradan yine kullanmaya başladım iyikide kullanmışım iyiki varsınız hepinize çok teşekkür ediyorum
Ne güzel yazmışsın canım benim Allah razı olsun inşallahEvet kuzum bu uygulamadan hepimiz çok şey öğrendik öğrettik duyduk yeri geldi kırıldık yeri geldi güldük sakalastik rabbim iyi insanlari hep karşımiza çıkarsin inşallah Allah sendende razı olsun ne güzel Rabbime şükürler olsun sana tekrar anneliği tattirmis seni o kapıda bırakmamis isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sende iyiki varsın
Anladım canım2019 da orta okulu bitirdim 2021 ci ilede hemiseligi bitirdim bitrer bitirmez evlendim
Bana niye yazmadın canım benim kötü bişey dediysem veya üzdüysem seni özür dilerimKızlar bu uygulamadan çok şey öğrendim malum öyle her konuda bilgimiz olmayabiliyo bazen tecrübeli anneler çok yardımcı oldular Allah hepinizden razı olsun inşallah iyiki bu uygulama var 2019dan beri kullanıyordum uygulamayı ama bebeğimi kaybettiğim için artık yazmaya soru sormaya hevesim kalmamıştıSonra Allah bı daha nasip etti bana çok şükür sonradan yine kullanmaya başladım iyikide kullanmışım iyiki varsınız hepinize çok teşekkür ediyorum
Sendende Allah razı olsun canımNe güzel yazmışsın canım benim Allah razı olsun inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Anladım canım