Canım pek anlamadım niye özür diledin kiBana niye yazmadın canım benim kötü bişey dediysem veya üzdüysem seni özür dilerim
Canım pek anlamadım niye özür diledin kiBana niye yazmadın canım benim kötü bişey dediysem veya üzdüysem seni özür dilerim
Hayır canım estağfurullah olur mu öyle şey gamze arkadasimiz baya uzun yazmıştı hoşuma gitti yazdıkları cevap yazdım öbür arkadaşlara da teker teker yazma fırsatım olmadı ki onlarada yazmadımMesaj yazmıştımya canım yanlış bişey yazdımmı diye
Anladım canım kusura bakma yinedeHayır canım estağfurullah olur mu öyle şey gamze arkadasimiz baya uzun yazmıştı hoşuma gitti yazdıkları cevap yazdım öbür arkadaşlara da teker teker yazma fırsatım olmadı ki onlarada yazmadım
Yok canım ne kusuruAnladım canım kusura bakma yinede
Sayfamda paylaşmıştım canım yanlış anlamaHayır canım estağfurullah olur mu öyle şey gamze arkadasimiz baya uzun yazmıştı hoşuma gitti yazdıkları cevap yazdım öbür arkadaşlara da teker teker yazma fırsatım olmadı ki onlarada yazmadım
NeyiSayfamda paylaşmıştım canım yanlış anlama
Sen görmemiştinya canım bende kötü bişeymi dedim acaba diye paylasmıştım yani yanlış bişey paylasmadım
Hm anladım canım yaSen görmemiştinya canım bende kötü bişeymi dedim acaba diye paylasmıştım yani yanlış bişey paylasmadım
Yani yanlış anlamışım benHm anladım canım ya