Anneler test yaptım negatif ama 4 gün gecikmem var neden acaba Sabah İlk idrarınla dene kuzum 😘
N Nergizclc Kayıtlı Üye Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 2 18 Ocak 2023 #11 AnnesininNefesi' Alıntı: Anneler test yaptım negatif ama 4 gün gecikmem var neden acaba Genişletmek için tıkla ... Sabah İlk idrarınla dene kuzum
AnnesininNefesi' Alıntı: Anneler test yaptım negatif ama 4 gün gecikmem var neden acaba Genişletmek için tıkla ... Sabah İlk idrarınla dene kuzum
A AnnesininNefesi Kayıtlı Üye Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 39 18 Ocak 2023 #12 Nergizclc' Alıntı: Sabah İlk idrarınla dene kuzum Genişletmek için tıkla ... Nergizclc' Alıntı: Sabah İlk idrarınla dene kuzum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim deniycem
Nergizclc' Alıntı: Sabah İlk idrarınla dene kuzum Genişletmek için tıkla ... Nergizclc' Alıntı: Sabah İlk idrarınla dene kuzum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim deniycem
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 18 Ocak 2023 #13 AnnesininNefesi' Alıntı: Anneler test yaptım negatif ama 4 gün gecikmem var neden acaba Genişletmek için tıkla ... Kesin sonuç için yarın kan testi ver kuzum
AnnesininNefesi' Alıntı: Anneler test yaptım negatif ama 4 gün gecikmem var neden acaba Genişletmek için tıkla ... Kesin sonuç için yarın kan testi ver kuzum