Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gülum bnde 2 aylik hamileyken korona gecirdim bnde cok korktum bebegime bisey olur diye doktoruma bahsettigimde fenami bebek antikorlu dogar bagisiklik kazanmistir dedi.tabi cnn bol bol c vitaminli seyler ye dinlen ilac malesef icemiyoruz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende oldum daha yeni gebeydim çok şükür atlattık ve çok ağır geçti buralara kadar girebildiğine göre iyisin masllah inan wcye sürünerek gittim çok berbattı ateşim düşmedi kusma ayyy hemen geçsin inşallah nane limon yap iyi gelir ben onuda yapamadım.
Gülum bnde 2 aylik hamileyken korona gecirdim bnde cok korktum bebegime bisey olur diye doktoruma bahsettigimde fenami bebek antikorlu dogar bagisiklik kazanmistir dedi.tabi cnn bol bol c vitaminli seyler ye dinlen ilac malesef icemiyoruz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cnm once telefonla arayip soruyolar iyiysen eve gelmiyorlar
Bende oldum daha yeni gebeydim çok şükür atlattık ve çok ağır geçti buralara kadar girebildiğine göre iyisin masllah inan wcye sürünerek gittim çok berbattı ateşim düşmedi kusma ayyy hemen geçsin inşallah nane limon yap iyi gelir ben onuda yapamadım.
Ilk gunu bende oyleydim herdakkda kusma gecmyen ates ve halsizlik sonra basladi agrilar yavas yavas sidettlendi sonra hapla gecti agrilarim indan sonra gripe cevirdu zaten sukur gunden gune iyi oluorum