Tetanoz Aşısı yaptırıp ateşi çıkan var mı 🙄
C CemreAlya Kayıtlı Üye Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 20 31 Ocak 2022 #1 Tetanoz Aşısı yaptırıp ateşi çıkan var mı
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 31 Ocak 2022 #2 CemreAlya' Alıntı: Tetanoz Aşısı yaptırıp ateşi çıkan var mı Genişletmek için tıkla ... Benim çıkmadı canım kolum ağrıdı sadece 2 3 gün
CemreAlya' Alıntı: Tetanoz Aşısı yaptırıp ateşi çıkan var mı Genişletmek için tıkla ... Benim çıkmadı canım kolum ağrıdı sadece 2 3 gün
C CemreAlya Kayıtlı Üye Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 20 31 Ocak 2022 #3 Gizemrüya' Alıntı: Benim çıkmadı canım kolum ağrıdı sadece 2 3 gün Genişletmek için tıkla ... Bugün yaptırıcam bende inşallah yan etkisi olmaz
Gizemrüya' Alıntı: Benim çıkmadı canım kolum ağrıdı sadece 2 3 gün Genişletmek için tıkla ... Bugün yaptırıcam bende inşallah yan etkisi olmaz
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 31 Ocak 2022 #4 CemreAlya' Alıntı: Bugün yaptırıcam bende inşallah yan etkisi olmaz Genişletmek için tıkla ... Olmaz bebegim benim insallah korkma
CemreAlya' Alıntı: Bugün yaptırıcam bende inşallah yan etkisi olmaz Genişletmek için tıkla ... Olmaz bebegim benim insallah korkma
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 31 Ocak 2022 #5 CemreAlya' Alıntı: Tetanoz Aşısı yaptırıp ateşi çıkan var mı Genişletmek için tıkla ... Ateş degil halsizlik oluyo bide 4-5gün kol agrısı
CemreAlya' Alıntı: Tetanoz Aşısı yaptırıp ateşi çıkan var mı Genişletmek için tıkla ... Ateş degil halsizlik oluyo bide 4-5gün kol agrısı
Kübra çelik Kayıtlı Üye Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 362 31 Ocak 2022 #6 Ben yaptırdım.2nciyi yatırcam.agrisi yeni geçti.ama kolum hala şiş
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,820 Konum Kırklareli 31 Ocak 2022 #7 CemreAlya' Alıntı: Tetanoz Aşısı yaptırıp ateşi çıkan var mı Genişletmek için tıkla ... Benim çıkmadı kuzum sadece 1 hafta kolumun üstüne yatamadım
CemreAlya' Alıntı: Tetanoz Aşısı yaptırıp ateşi çıkan var mı Genişletmek için tıkla ... Benim çıkmadı kuzum sadece 1 hafta kolumun üstüne yatamadım
S Sedoss Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1,588 31 Ocak 2022 #8 CemreAlya' Alıntı: Tetanoz Aşısı yaptırıp ateşi çıkan var mı Genişletmek için tıkla ... Bende çıkmadı ilkinde az ağrım oldu ikincide hiç hissetmedim bile
CemreAlya' Alıntı: Tetanoz Aşısı yaptırıp ateşi çıkan var mı Genişletmek için tıkla ... Bende çıkmadı ilkinde az ağrım oldu ikincide hiç hissetmedim bile