Tetanoz Aşısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esra yeşil tarafından oluşturulan Tetanoz Aşısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,164 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tetanoz Aşısı
Konbuyu başlatan Esra yeşil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esra yeşil

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Hadi ya aksatma kuzum benimkine daha var o zaman
Benim olay başka sağlık ocağına göre ben daha yeni 20 haftalık oldum 😅 ama doğum doktoruma göre ise 22 haftalık oldum 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hadi ya aksatma kuzum benimkine daha var o zaman
Sağlık ocağını aradım iki hafta önce aşı için gelme daha erken dedi yani iki farklı gebelik tarihim var sanırım 😂😂

Esra yeşil

Kayıtlı Üye
rank
Gebeliğin ilk üç ayı bittikten sonra herhangi bir gün çağırırlar 4 hafta ara ile iki doz aşı yaparlar
Çok sağol kuzum teşekkür ettim

Benim olay başka sağlık ocağına göre ben daha yeni 20 haftalık oldum 😅 ama doğum doktoruma göre ise 22 haftalık oldum 😅

Sağlık ocağını aradım iki hafta önce aşı için gelme daha erken dedi yani iki farklı gebelik tarihim var sanırım 😂😂
Sağlık ocağı neye göre belirliyor gebelik haftanı

Emineee

Kayıtlı Üye
rank
20. Haftada ilk doz 26. Haftada 2 . Dozu oldum kuzum
Sağlık ocağı size bilgi verit haftanıza göre gün verir gel yapalım diye sağlık ocağına sorun aşıolunca ikinci gün kolda ağırlık olur ağrı olur biraz

Son adet günün kesin hangisiyse ona göre hesaplar doktorda sağlık ocağıda senin kesin tarih soylemen lazm onlar kafalarına göre belirleyemez haftanı canim

Tüm sayfalar yüklendi.