Esra yeşil Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 368 Konum Denizli Merkez 12 Nisan 2022 #1 Genişletmek için tıkla ... Kizlar tetanoz Aşısına kaçıncı haftada başladınız ve kaç doz oldunuz ?
Esra yeşil Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 368 Konum Denizli Merkez 15 Nisan 2022 #51 ❣️Gökperi'm❣️' Alıntı: valla bilmiyorum ben kaçıncı haftada olduğumu yaa Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 hee aynen benimde böyle olmuştu doğru Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 hee aynen benimde böyle olmuştu doğru Genişletmek için tıkla ... Anladım kuzumm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Ayshe❣️' Alıntı: Tetanoz aşımı oldum ben 22. Haftamda ama baya ağrıyor bunu tecrübe ettim Genişletmek için tıkla ... Hadi ya bende olucam ama ne zaman bilmiyorum Oyla 0 Downvote
❣️Gökperi'm❣️' Alıntı: valla bilmiyorum ben kaçıncı haftada olduğumu yaa Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 hee aynen benimde böyle olmuştu doğru Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 hee aynen benimde böyle olmuştu doğru Genişletmek için tıkla ... Anladım kuzumm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Ayshe❣️' Alıntı: Tetanoz aşımı oldum ben 22. Haftamda ama baya ağrıyor bunu tecrübe ettim Genişletmek için tıkla ... Hadi ya bende olucam ama ne zaman bilmiyorum
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 15 Nisan 2022 #52 Esra yeşil' Alıntı: İkinci dozu olmadin mi canım Genişletmek için tıkla ... Yok olmadım tek doz dedi ilk gebeliğim 3 yıl önceydi o zamanlar sanırım yaptığı için birdaha ki aşın 10 yıl sonra dedi Oyla 0 Downvote
Esra yeşil' Alıntı: İkinci dozu olmadin mi canım Genişletmek için tıkla ... Yok olmadım tek doz dedi ilk gebeliğim 3 yıl önceydi o zamanlar sanırım yaptığı için birdaha ki aşın 10 yıl sonra dedi
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 15 Nisan 2022 #53 Esra yeşil' Alıntı: Kizlar tetanoz Aşısına kaçıncı haftada başladınız ve kaç doz oldunuz ? Genişletmek için tıkla ... Cnm iki doz gebelikte bı dozu dogumdan sonra yapılıyor. İlk doz 20 haftada daha sonraki dozunda hemşire sana ne zaman geleceğini söylüyor zaten Oyla 0 Downvote
Esra yeşil' Alıntı: Kizlar tetanoz Aşısına kaçıncı haftada başladınız ve kaç doz oldunuz ? Genişletmek için tıkla ... Cnm iki doz gebelikte bı dozu dogumdan sonra yapılıyor. İlk doz 20 haftada daha sonraki dozunda hemşire sana ne zaman geleceğini söylüyor zaten
H Hivda Çulcuoğlu Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 89 15 Nisan 2022 #54 Esra yeşil' Alıntı: Kizlar tetanoz Aşısına kaçıncı haftada başladınız ve kaç doz oldunuz ? Genişletmek için tıkla ... Bugün ilk dozumu yaptırdım 21 haftalık 2.doz 16 Mayıs da olacağım Oyla 0 Downvote
Esra yeşil' Alıntı: Kizlar tetanoz Aşısına kaçıncı haftada başladınız ve kaç doz oldunuz ? Genişletmek için tıkla ... Bugün ilk dozumu yaptırdım 21 haftalık 2.doz 16 Mayıs da olacağım
Esra yeşil Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 368 Konum Denizli Merkez 15 Nisan 2022 #55 Hivda Çulcuoğlu' Alıntı: Bugün ilk dozumu yaptırdım 21 haftalık 2.doz 16 Mayıs da olacağım Genişletmek için tıkla ... Hm anladım kuzum ağrı var mı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Mervee' Alıntı: Yok olmadım tek doz dedi ilk gebeliğim 3 yıl önceydi o zamanlar sanırım yaptığı için birdaha ki aşın 10 yıl sonra dedi Genişletmek için tıkla ... Hm anladım kuzum Oyla 0 Downvote
Hivda Çulcuoğlu' Alıntı: Bugün ilk dozumu yaptırdım 21 haftalık 2.doz 16 Mayıs da olacağım Genişletmek için tıkla ... Hm anladım kuzum ağrı var mı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Mervee' Alıntı: Yok olmadım tek doz dedi ilk gebeliğim 3 yıl önceydi o zamanlar sanırım yaptığı için birdaha ki aşın 10 yıl sonra dedi Genişletmek için tıkla ... Hm anladım kuzum