Tiksinti ve acı tat

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Busratuna tarafından oluşturulan Tiksinti ve acı tat başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,948 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tiksinti ve acı tat
Konbuyu başlatan Busratuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alparslan💙

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba
19.haftaya geldim hamileliğin başından beri sıvılara, tatlılara , meyveye karşı tiksinti var kesin yiyemiyorum acı tat gitmiyor . Usandım artık sürekli ne yiyeceğim diye düşünmekten daha ne kadar sabretmem gerekiyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Tatlı mide bulantısı yapar kuzum tuzlu yemeye özen göster. Bende ne zaman tatlı, meyve yada su içsem midem mahvediyor beni

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba
19.haftaya geldim hamileliğin başından beri sıvılara, tatlılara , meyveye karşı tiksinti var kesin yiyemiyorum acı tat gitmiyor . Usandım artık sürekli ne yiyeceğim diye düşünmekten daha ne kadar sabretmem gerekiyor
Herşeyin vitaminini alman lazım canım miden bulansa çıkarsan bile yemeye çalış geçici bir süreç bu öyle düşün yemeye gayret göster

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Herşeyin vitaminini alman lazım canım miden bulansa çıkarsan bile yemeye çalış geçici bir süreç bu öyle düşün yemeye gayret göster
Aynı şeyi yazacaktım ne kadar çıkarsamda herşeyin vitaminini almaya çalışıyorum bebeği beslemek için 🥰 sonuçta bebeğimiz bize emanet sadece kendimizi düşünmememiz lazım bebiş doğunca düzelir 🙏🏻

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Aynı şeyi yazacaktım ne kadar çıkarsamda herşeyin vitaminini almaya çalışıyorum bebeği beslemek için 🥰 sonuçta bebeğimiz bize emanet sadece kendimizi düşünmememiz lazım bebiş doğunca düzelir 🙏🏻
Aynenn canım benim çok bulantım oldu ilk 4 ay boğazım kanıyordu artık ama yinede herşeyi yiyordum çıkaracağımı bile bile zorluyordum kendimi 😘😘

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle yiyemem çok kötü ediyor beni doktorum da ne iyi geliyorsa onu ye ekmek olsa ekmek ye vitamin almaz diye düşünme alır o vitamini dedi bende sabırla geçmesini bekliyorum

Tüm sayfalar yüklendi.