Tiroid

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kevser55 tarafından oluşturulan Tiroid başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,011 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tiroid
Konbuyu başlatan Kevser55
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kevser55

seçilll

Kayıtlı Üye
rank
Ben 3 senedir kullanıyorum. Şimdi 24 haftalık gebeyim her ay doktor kontrole cagırıyor. Çok şukur duzene gırdı sabah kahvaltıdan 1 saat önce yutuyorum hapımı. Benim tiroidlerim az çalısıyo 75 mg Levotiron kullanıyorum. Doktor duzenlı kullandıgın surece bebege zararı olmaz dedi

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank
Ben 3 senedir kullanıyorum. Şimdi 24 haftalık gebeyim her ay doktor kontrole cagırıyor. Çok şukur duzene gırdı sabah kahvaltıdan 1 saat önce yutuyorum hapımı. Benim tiroidlerim az çalısıyo 75 mg Levotiron kullanıyorum. Doktor duzenlı kullandıgın surece bebege zararı olmaz dedi
Geçmiş olsun Canım Rabbim şifanı verir İnşallah 🤲🏻banada 25 mg verdi dün gittim 25+4 benimde şeker yüklemesi yapıldı tiroid çıktı bir ay kullan gel dedi İnşallah bidaha kullanmam haplardan bıktım ama bebeğin sağlığı için kullanıyoruz mecburen Allah yardımcımız olsun İnşallah sağ salim bir avaz doğururuz 🤗🤲🏻

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben 12 senedir kullanıyorum bekarken de kullanıyordum hala da devam hipotroidi ve nodül var annem guatr kanserini yendi 3 kez ameliyat oldu çok şükür iyi ama bende de risk yüksek 100 mg kullanıyorum sabahları hafta sonları 150 mg
Rabbim acil şifalar versin başta bize ve diğer tüm hastalara İnşallah Amin 🤲🏻 hastalığın büyüğü küçüğü yok ne yazıkki 😑

seçilll

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun Canım Rabbim şifanı verir İnşallah 🤲🏻banada 25 mg verdi dün gittim 25+4 benimde şeker yüklemesi yapıldı tiroid çıktı bir ay kullan gel dedi İnşallah bidaha kullanmam haplardan bıktım ama bebeğin sağlığı için kullanıyoruz mecburen Allah yardımcımız olsun İnşallah sağ salim bir avaz doğururuz 🤗🤲🏻
Teşekkür ederim canım insallah Allahım sana da şifa versin dermansız hastalık vermesin halimize şükür🤲 hamile kalmadan önce 50 lik kullanıyodum hamile kaldıktan sonra 75 e cıkardı doktor cok sukur düzene gırdı herhangi bi problem yok. Bugün şeker yuklemesi yapıldı ondada bi sorun cıkmadı cok şukur

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun. Ben 6 yıldır kullanıyorum şuanda 23+4 günlük gebeyim 150 mg levatrion kullanıyorum düzenli takip olduğu zaman sıkıntı olmuyor
Sağ ol canım sanada geçmiş olsun ve İnşallah en kısa zamanda geçer kurtuluruz bu ilaçlardan 🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim canım insallah Allahım sana da şifa versin dermansız hastalık vermesin halimize şükür🤲 hamile kalmadan önce 50 lik kullanıyodum hamile kaldıktan sonra 75 e cıkardı doktor cok sukur düzene gırdı herhangi bi problem yok. Bugün şeker yuklemesi yapıldı ondada bi sorun cıkmadı cok şukur
Ricaederim canım Amin Cümlemize Rabbim şifa versin İnşallah🤲🏻İnşallah düzelirde 75liğide kullanmak zorunda kalmazsın 🤲🏻benimde şeker yüklemesi de şükür bişey çıkmadı İnşallah tiroid ve ilacından da kurtuluruz hepimiz biran önce AMİNNN🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar